Torstaina treenattiin Lotan tekemää valssirataa. Kiva, kun treenit on nyt suunniteltu jonkin tietyn teeman ympärille; saa oikein roppakaupalla treeniä kyseiseen tekniikkaan. Tex teki rataa ensin. Valssit sen kanssa sujuikin. Sen kanssa ne tuntuu niin paljon helpommalta kuin Kaapon, kun kääntyy ilman hurjaa prässäämistä. Ja sain nyt jopa ainakin osittain omat valssini tehtyä ajoissa. Yhtä kohtaa vähän hiottiin, ihan vaan omaa tekemistäni radalla. Tex oli taas aika kiva. Kaapokin kääntyi kaikki lähellä tehdyt käännökset hyvin. Ongelma kääntymisten kanssa on kun jään itse yhtään kauemmaksi, jolloin sen pitäisi osata kääntyä itsenäisesti. Ei oikein osaa tätä. Eli sen kanssa on vaan aina koitettava päästä kääntämään se mahdollisimman lähelle hyppyä. Niin toimi ihan hyvin.

Perjantaina ajeltiin Lappeenrantaan. Villen äidin synttärijuhlien aikana Tex sain roppakaupalla kaipaamaansa vieraiden ihmisten "sietämis"-hoitoa. Selvisi hienosti, kun kokoajan sen touhuja sivusilmällä seurailin. Sieti hyvin, kun vieraat kävi sitä pörröttelemässä ja hakeutui sitten kyllä jo ihan itsenäisestikin rapsuteltavaksi ja vei leluansa heiteltäväksi. Näitä pitäisi sen kanssa tehdä paljon, kun on vähän sellainen juro maalaispoika.
 
Sunnuntai aamupäivällä mentiin Elinan kanssa LAU:n hallille treenimään. Siellä kun on tekonurmipohja, niin saatiin hyvin erilaisen alustan tuntumaan. Josko vaikka mennään Hyvinkään hallille kisaamaan (jota on kommentoitu liukkaaksi), niin tässä vähän totuttelua. Tämän hallin pohja on kyllä tosi hyvä. Ei luista yhtään koiran, eikä ihmisen alla.
 
Tehtiin rataa pätkissä, radalla mukana paljon takaaleikkauksia. Molemmat koirat oli taas niin kilttejä ja toimivia. Olipa hyvän mielen treenit! Tuntui, että joka juttu onnistui. Koittaisinkohan tällä viikolla treenata vähän tokoakin, se meinaa aina välillä unohtua..