Kaapo karkasi Lappeenrannassa kolme starttia....

Ekan oli oma vika, tai varmaan siitä johtuen muutkin karkaamiset. Kerkeisn kyllä oikealle paikalle ja kun käännyin kutsumaan sitä niin pinkaisi jo, eli karkasi.. Jatkoin tyhmänä rataa kun en edes kerennyt ajattelemaan että hitto sehän karkasi. Rata oli kyllä ihan outo mun mielestä.. alku oli jotenkin ihan mahdoton ja selvittiin kyllä siitä, mutta takana ohjasin huolimattomasti ja Kaapo juoksi hypyn ohi. Muut kaksi rataa karkasi, jotka keskeytin ja palautin alkuun.. Olin koko päivän pahallla tuulella kun kisapäivä venyi ja inhotti Kaapon possuilu.. Tällaista oloa ei saisi agilityn kanssa olla... Tänään epiksiin.. jossa ei muuten karata kertaakaan... Olen päättänyt..

Eilen ringin treenit.. Alkuun sivulla oloa häiriössä..hyvin jo kestää kovankin häiriön, josko pariin kertaan kontakti petti.. Mutta yritystä oli kyllä. Seuraamista; tahdin vaihdoksia. Liikkeestä istuminen, oikein hyviä toistoja.. ollaan otettu tätä tosi vähän, nyt vaan kotona ihan muutama toisto. Tää on Kaaposta varmaan kivempi kun maahan meno takkuaa ja on niin vaikeaa....

Hyppynouto, käskytyksellä. Ekalla inahti, josta en palkannut, toinen hyvin ilman ääntä. Kaukot, kaikki vaihdot hienosti, hieman hätäiset mutta oikein täpäkät. Tunnarin luovutusta kiertämällä, ihan hyvä, ei juurikaan pure kapulaa. Loppuun ruutu, alkun ilman markkeria ja loppuun yksi markkerin avulla, niin ei pääse oikea paikka unohtumaan.Kiva treeni. Loppuun paikalla makuu ryhmässä.. piippasi...Eli me ei voida tehdä tätä suoraana autosta repäsemällä.. on "rauhotuttava" hieman aikaan ennen..