Huomenna hän meille muuttaa. Kauan suunnitelmissa ollut pieni tyttökoiranen. Icepeak Prider’s Real Deal, kavereitten kesken Kiva. Kiva tulee yhteisomistukseen Vuorenmaan Marian kanssa, jonka Wii (Tronic Prider) on pentueen isä. Emänä pentueelle on Hollannista Viroon tuotu Roxy (Amazing Grace Of Shamrock Field).

kiva2.jpg

Wiihän on superkiva koira. Maailman ystävällisin ja kiltein insinöörismies. Sen olen tuntenut pennusta asti kun samassa treeniporukassa ollaan Lahdessa touhuttu. Wiin sisarukset on tosi mageita aksakoiria mm. Vea, Vippi, Pixie  ja Ink (nämä siis jotenkin tiedän ja olen nähnyt) . Wiin isänä on USA:ssa syntynyt Rising Sun Dark Raider, jolla on paljon todella upeita jälkeläisiä agilitypuolella.

Emä Roxy on myös todella miellyttävä koira. Iloinen ja hyväntuulinen arjessa, sekä sopivasti kiihkeä agilityssä. Roxy harrastelee tokoa enemmän, jossa tekee hyvännäköisiä suorituksia. Jos nämä palikat saisi itse asetella haluamallaan tavalla, niin ottaisin Wiiltä järjen käytön ja Roxylta kiihkeyden, sekä molemmilta ihanan luonteen. Katsotaan mitä tulee, ikinähän ei voi tietää :)

Käytiin pari viikkoa sitten Virossa pentuja katsomassa. Helena on laitellut videoita pennuista, joiden perusteella on kuitenkin aika vaikeaa arvioida millaisia tyyppejä ovat. Jostain syystä olin ihan alusta asti (en oikein tiedä miksi) ihastunut siroimpaan ja mustimpaan narttuun ja onneksi tämä sama kaveri ole juuri se, jota kasvattajakin oli meille ajatellut. Leikkii sopivasti ja liikkuu tosi hyvin. Jotenkin vaan kivan oloinen pentu.

Mutta on tää vaan jännää – pennun kanssa on vaan niin hauska touhuta kaikkea. Saa nähdä mitä meistä tulee, agilityä ja tokoa olisi tarkoitus puuhailla. Terveyttä toivon enemmän kuin mitään muuta. Ensi yönä ei varmaan nukuta!!!  

Tämä näköisistä tyypeistä Kiva polveutuu, laitetaan nyt läjä kuvia kun niitä on <3

Ja TÄSSÄ on Viron rekisterissä.

Isä Wii:

Wii2.jpg

Emä Roxy:

roxy3.jpg

Isänisä Raider:

Raider.jpg

Isänemä Stella:

stella6.jpg

Emänisä Duke:

Duke.jpg

Emänemä Babe:

Babe.jpg

Isänisänisä (Raiderin isä):

Raiderin%20is%C3%A4.jpg

Isänisänemä (Raiderin emä):

Raiderin%20em%C3%A4.jpg

Isänemänisä Spark:

Spark.jpg

Isänemänemä:

Stellan%20em%C3%A4.jpg

Emänisänisä:

ladf%20duken%20is%C3%A4.jpg

Emänisänemä:

Lotte%20duken%20em%C3%A4.jpg

Emänemänisä:

Chip%20baben%20is%C3%A4.jpg

Emänemänemä:

baben%20em%C3%A4.jpg

Isänisänisänisä (huhhuh eli siis Raiderin isänisä):

Raiderin%20is%C3%A4nis%C3%A4.jpg

Raiderin isän emä (helpompi laittaa näin):

Raiderin%20is%C3%A4nem%C3%A4.jpg

Sparkin isä:

Sparkin%20is%C3%A4.jpg

Sparkin emä:

Sparkin%20em%C3%A4.jpg