Olin tehnyt tehokkaan lyhyen suunnitelman ja täysin unohtanut, että on "kisat". No kisattiin ja tässä tulos: Alokas luokka

Seuraaminen hihnassa: Tein virheen ottaessa Kaapon melkein suoraan autosta.. no kokeiltiin nyt tämäkin ja jatkossa tiedän että ei näin.. :) Eli ei hyvä.. haahuili, ei kontaktia, karkasi vieressä olevaan "yleisöön" kun käveltiin vierestä.

Seuraaminen vapaana: Tämä huomattavasti parempi. Itse olin tyytyväinen, tarkkoja kommentteja en muista (hävitin jo kommenttilapun). Täyskäännökset vielä vähän hitaita, mutta en kyllä näissä vielä täyttä osaamista vaadikkaan.

Liikkeestä m: Menee melkein maahn, mutta nousee istumaan :(

Luoksetuolo: Piippaa hieman odottaessa, odottaa kuitenkin hyvin. Luoksetulossa vauhdikas, mutta taas pysähtyy omineen puoleen väliin..hassu.. tämä on tosi outo kun en ihan oikesti ole ottanut luoksetulon pysäytyksiä kertaakaan näin.. :) Uudesta käskystä hyvin eteen ja siitä tosihyvä sivulle siirtyminen.

Liikkeestä s: Teputtaa pari askelta käskyn jälkeen, muutoin hyvä.

Hyppy: Hyvä!

Ja taas parissa kohdassa jännitys meinaa saada voiton enkä meinannut saada Kaapoa sivulle. Rinki kommentoi, että jossain kohdin olin sanonut sivule käskyn napakasti ja niinkuin aina ja Kaapo tuli tosi reippaasti sivulle.. mutta mutta.. taas nämä tosin pienet epäonnistumiset johtuu jännäämisestä.. Muutoin olin kyllä ihan tyytyvänen. Kaapon vire säilyi ilman palkkaa tosi hyvin ja oli joka liikkeessä ihan vauhdikas, joten parempaan suuntaan ollaan menossa.

Otin vielä kisojen jälkeen osan suunnitellusta lapusta, eli seuraamista, kaket: i + m vaihdot kauempaa ja kaikki läheltä. Kapulan pitoa ja heitossa pysymistä: Kapula alkaa jo pysymään hyvin suussa ja ehdottomasti parempi palkka Kaapolle on, että heitän kapulan uudestaan.

Laitan muutaman kuvan aiemmista treenailuista (ei kovin hyvä laatuisia)