Käytiin eilen illalla P-Haun vanhalla hallilla tekemässä Kaapon kanssa kiva treeni niin sain uskoa eilisen "epäonnistuminsen" jälkeen.

Ihan ekaksi meidän Ville, joka on sanonut useasti, että haluisi jotain harrastaa koirien kanssa ja kokeilla tokoilla vaikka Lassen kanssa, tokoili Lassen kanssa.

Ville on ennenkin koittanut, mutta kun sen hermo ei kestä jos ei heti onnistu ja jos mä neuvon siinä vieressä. Tällä kertaa lupasi kuunnella eikä hermostua.. Ja tosi hyvin menikin. Aluksi perusasentoa ja sivulle tuloa. Tässä opetetaan Lasselle uusi käsky "viereen" ja uusi tapa vanhan takaakierron tilalle. Se kun sotki niin paljon Lassea kun se luulee, että se sivulle tarkoittaa sitä kiertämistä. Eli ihan alkeista namin kanssa vedätetään siihen oikeaan paikkaa. Tosi hyvin Lasse homman tajuaa. Se on niin vietävän perso ja ahne, että se koittaa koko ajan ihan täysillä jos vaan sais nameja. Ja kyllä siellä oli vähän oikean paikan pohjaa aikaisemmastakiin "väärin" tehdystä perusasennosta. Näitä jonkin verran ja sitten pieni pätkä seuraamista uudella hihna tekniikalla, jota saataisiin oikea paikka. Kontakti pysyy hyvin ja seuraaminen on iloisen näköistä. Tehtiin samantien kaikki alo luokan liikkeet, jotka Lasse siis osaa ihan hyvin, mutta ihan vaan näyttääkseen Villelle ja että se sai itse koittaa kaikki liikkeet ihan liikeenomaisesti. Kivasti meni ja josko Ville nyt innostuisi tekemään enemmänkin Lassen kanssa.

Kaapon kanssa ihan vaan aluksi kivaa leikkimistä ja siitä vaan seuraamispätkiä kovalla kehulla kun kontakti oli hieno. Parit seisomaan jäämiset ja kääntymisiä oikealle ja paljon leikkiä. Muutaman kerran otettiin hyppyä jossa on jostain syystä tullut takapakkia. Ei hyppää kun lähtö on perusasennosta..ottaa askeleen eteenpäin ja näyttä kuin hyppäisi mutta ei, käänty vaan katsomaan ja ihmettelee et mitä?? Otettiin siis muutamia kertoja niin, että heitin ensin lelun ja sitten hyppy. Täytyy siis helpottaa tätä vielä ennen kuin edetään. Seuraaminen sujui nyt taas kuitenkin ihan kivasti.