Tänään iltapäivällä pidettiin yksi välistä jäänyt treenikerta. Ihan kiva, kun ei viime keskiviikkona päästy treenehini mukaan.

Ratana olikin MM-kisojen siivittämänä minien joukkue hyppyrata, rata löytyy täältä (ensimmäisenä).

No kepeille tyssähti meidän rata. Kulma kepeille meni ihan kentän reunaan ja keppeinä oli ohuet ja kapeavälisemmät kepit kuin normaalisti (selityksiä ). Kaapo painoi kepeille niin kovaa vauhtia ettei taipunut enää ekaa väliä. Otettiin kulmaa kepeille ihan yksinään ja sujui hyvin. Nyt uusittuna alusta ja meni tosi hvyin. Yksi rima tuli alas, kun Kaapo hyppäsi sen niin viistoon; muurin jälkeinen hyppy. Vau - tuntuipas hyvältä ja vauhti oli kyllä kohdallaan. Nyt sain kurvitkin pidettyä tositiukkoina ja kokonaisuuskin oli hyvä.

Sitten uusinta yrityksillä olikin taas jonkinverran säätöä.. kurvit karkasi pitkiksi ja välistäveto, jota pidän meille vaikana olikin vaikea. Ekalla onnistuneella kerralla en edes kerennyt ajattelemaan, että apua, nyt on se vaikea kohta, niin meni ihan hyvin... niinpä - ei siis pitäisi ajatella että mikään kohta on liian hankala tai vaikea kun ne sitten alkaa olemaan - itse tekee niistä hankalia. Ekalla kerralla kurvitkin tosi hyvät kun jälkikäteen huomasin etten kerennyt ollenkaan edes ajattelemaan että nyt täytyy tehdä tarkasti oikein - tein vain, ja ne onnistu :) Yksinkertaista :) Toisella kerralla koitin Arton oppien mukaan välistävetoa toisella tyylillä, joka onkin ohjaajalle helpompi. Sujui nyt hyvin - täytyypi alkaa treenaaman tätä.

Hallissa kepeille kulmia, jotka superhyviä sekä kepeillä juoksin Kaapon ohi. Pujotteli hyvin loppuun. Puomia sekä keinua, puomille otin jo reilusti sivuetäisyyttä, Kaapo meni kivasti kontaktipinnalle ja läppäsi etutassut maahan - Jes!

Olipa hyvä treeni - vaudikas ja haastava