Lauantai meni tokon merkeissä. Sunnuntaina sitten  heti aamusta Mikkeliin agikisoihin. Pikkukisoissa oli niin vähän osallistujia, että järjestys oli vanha kunnon maxit-medit-minit :) Maxeja oli siis alle 30. Aika pitkäksihän se päivä vaan venyy kun odotellaan muut säkäluokat. Itsellehän se menee, mutta koirille rankkaa venailla..

Oltiin Texin kanssa ihan ekoja. Eka radalle en käynyt tekemässä edes yhtään lämppäesteitä (toki lenkillä käytiin) ja meno oli vähän nihkeetä. Kakkosen pakkovalssirima tuli koiran nenän eteen jotenkin yllättäen ja hyppäsi ihan päin rimaa.. Hetkeksi oma keskittyminen vähän hajosi, mutta jatkettiin. Myös toinen rima tuli alas ja A:n alastulon loikkasi. Kaapolle myös jostain vitonen ja toinen keppivirheestä. Ohjasin aika ahtaalla kepeille eikä se taipunutkaan kakkosväliin. Pään nollausta ja toiselle radalle.

Nyt hyvät kontaktit Texille (tällä kertaa käytiin lämppäesteillä ja muistuteltiin..). En vaan kerennyt tekemään valssia suunnittelemaani kohtaan ja koitin hatusta vedettyä takaaleikkausta johon koira ei lähtenyt vaan kökittiin siinä jotain outoa. No menihän se kohta jotenkin. Tuomari ei tulkinnut tätä kielloksi ja saatiin nolla. Tällä kolmanneksi. Ei ollenkaa "jiihaa nolla"-fiilistä kun oli tuo kökkö kohta. Kaapo irtoili A:n sijaan väärälle hypylle. HYL sille. Hypärille Texin kanssa ok nolla. Vähän varmistelin niisto-persjättökohtaa, kun se niin kamalan helposti näissä kieltää ja se olikin vähän kökkö. Muuten ok rata. Kepit oli tosi hitaat kun jatkettiin sivuun enkä päässyt yhtään vedättämään. Kaapo meni hienosti ja kovaa - pudotti vaan kaksi rimaa mokomakin.. Mutta - Texille tuplanolla ja Kaapohan sai tuplan viime kisoista. Ihan Jees!!