Keskiviikkona olikin omien treenien kohdalla P-Haun Cup-kisa. Kauan mietin lähdenkö kisoihin, mutta muutolaatikoiden purkaminen vei voiton (blääh..)

Käytiin eilen illalla Hollolan hallilla tekemässä omineen pieni agility harjoitus.. jotain on saatava tehtyä vaikka muuttomyllerrys on vielä ihan kesken..

Kaapon kanssa otettiin rengasta, joka taisi ekalla kerralla mennä välistä, mutta kun tästä ei saanutkaan palloa ja hieman helpotin, niin johan sujui, ja pienistä kulmistakin jo. Ei enää virhelyöntejä. Sitten pieni radanpätkä, jossa takaakiertoa ja hyppysuoralle irtoamista. Meni ihan superhyvin.

Sitten tehtiin kahden kaarevan putken, joden välissä hyppy, kanssa "putken väärään päähän lähetyksiä", eli laitoin hypyn jälkeen putken suun melko lähelle ja ihan suoraan imemään, mutta pyysinkin toiseen päähän, joka oli hieman sivummassa ja "väärässä linjassa" hypyn jälkeen. Nämä myös ihan loistavasti..

Lopuksi vielä puomia (ihan oikeaa siis, ei pentu). Tässä hieman odotin meneeköhän pasmat sekaisin, kun ollaan vaan tehty nyt pentumallin puomia, joka on matala ja todella lyhyt. Mutta eipä ongelmia, ekan kerran vähän hämillään kun olikin niin pitkä puomi, mutta loput meni jo ihan täysillä. Ja itsenäinen pysähdys puomian alastuöloon jokakerta loistavasti.

Oli ihan super hyvä treeni. Kaapo oli niin innoissaan ja paahto taas täysillä silti kuunnellen ja keskittyen :)

Lassen kanssa tehtiin samoja radanpätkiä ja lisäksi kepit ja keinu. Lassekin meni omaan tyyliinsä verrattuna reippaasti. Tänään olisi Kanavan koirakillan cup-agikisat.. näinköhän saisin lähdettyä..