Kesä on mennyt vähäisellä treenillä kertakaikkiaan. Ja tällä hetkellä on niin kova helle, ettei oikeen mitään voi treenatakaan. Kisattu ei olla myöskään. Mikkeliin olin ilmoittautunut, mutta tulin kipeäksi niin jäi nekin välistä. Agia on tehty lähiviikkoina kaksi kertaa. Kerran Ojangossa ja kerran Lappenrannassa. Sellaista vähän aivotonta "väsytetään nyt vaan koirat" treeniä. Pitäis alkaa olemaan vähän skarpimpi treenien suhteen. Eikä se Texin juoksu-A:kaan edisty... Hohhoijaa. Syksyksi ilmoittaudun kyllä johonkin ohjattuun treeniin niin tulee taas tehtyä ajatuksella..

No tokoa on taas vähän tehty. Otan lenkille mukaan rattaiden alle kuljetukseen aina jonkin yhden liikkeen välineet ja treenataan vain sitä. Eipähän tule tahkottua liikaa kerralla, kun siihen aina välillä sorrun. Toissapäivänä ohjattua. Texille haluaisin vaan vielä nopeamman merkin - en voi olla tyytyväinen kun se ennakoi pysähtymistä ihan liikaa. Täytyy jatkossa se pysäyttää sinne vain kerran kymmenestä toistosta.. Suunnat oli ok. Eihän se rakettivauhtia sieltä takaisinpäin tule, mutta koitan nyt olla tyytyväinen tähän vauhtiin (joka siis on sata paljon parempi kuin ennen), etten lannista siltä sitä vähäistäkään pois olemalla leikisti tyytyväinen. Kaapo ei tiedä mitä merkki tarkoittaa. Siis en vaan ole sitä sille opettanut kunnolla. Suunnat se osaa ja noutaa mennen-tullen sata lasissa. Jos jaksan, otan tehotreeniin. 

Eilen tunnari. Kaapo osaa ok, puree vaan kapulaa niin maan perkuleesti. Puun kierron kanssa palautusta ja luovutuksessa pitoa. Onneksi se kestää kun sille vaan pitäessään muistuttaa sanomalla että pitää nätisti. Texille pitkä välimatka kapuloille. Vähän hetsaten lähetys ja ihan ok takaisinvauhti. Kaksi kertaa vielä niin, että lähetin kiertämään puun taaksepäin ja sieltä vauhdilla haistelemaan. Vähän oli mielentila haistelussakin hätäisempi (sillä on kyllä varaakin olla), mutta palautusvauhti kiva.

Tällaista - Ainiin Kaapo kävi Ristiinassa näyttelyssä. Elina käytti kun olin itse kouluttamassa tokojuttuja. Ei tykännyt tuomari liian pienestä ja jo harmaantuneesta Kaaposta. Lauantaina vielä Porvooseen ja ensiviikonloppuna agikisat. Ehkä treenaamme ennen sitä jotain agilityyn liittyvääkin :)