Ollaankin tämä viikko Lappeenrannssa valmistelemassa häitä, joten treenit jää nyt vähille. Käytiin kuitenkin eilen täällä mustin ja mirrin parkkipaikalla tekemässä jotain pientä. Kaapolle seuraamista ja vähän käännöksiä. Into oli mieletön ja kontakti ihan superhyvä. Liikkeestä s + m, molemmissa hyvä. Eka maahan meno taisi jäädä vajaaksi ja kyynärät ylhäällä, muutoi ihan ok.

Luoksetuloja eteen ja erikseen edestä sivulle. Treenattiin myös Elinan kanssa käskytystä, eli jätin kaapon ja Elina sanoi eri äänensävyillä 'käsky'. Hyvin Kaapo pysyi. Yhden kerran säpsähti, mutta pysyi. Hyvä Kaapo!

Kaukkareitten tekniikkaa läheltä. Näistä Kaapo tykkää. Se on tosi täpäkkä ja yrittää olla niin täsmällinen. Meni tosi hvyin. Lopuksi vielä tunnari. Neljä vierasta ja vein taas oman. Hyvin toi oman, mutta vähän taisi innoissaan napsia vieraita..

Elina teki Lassen kanssa vähäsen seuraamista, sivule tuloja ja luoksetuloa. Lasse oli taas superiloinen ja tekee myös Elinan kanssa ihan yhtä täysiä kuin minun ja Ville. Ei näköjään haittaa kunhan Froligeja satelee :)

Molemmat pojat oli tosi innoissaan ja iloisia. Oli kiva treenailla :)