orenius1-normal.jpg

Eilen illalla alkoi treenit - niin odotettua. Käydään nyt siis kevääseen asti viikoittain Juhalla treenaamassa. Mietin treenipaikkaa Juhan ja Niinun välillä, Turun treeneihin kun on vähän liian pitkä matka. Mä kun en suinkaan mieti näitä treenaamisia naaman perusteella tai mitä kukin on tehnyt tai ollut tekemättä, vaan ihan itseäni mietin. Tykkään kovasti Niinun treeneistä, mutta Juhalla on mun mielestä kivat radat ja vähän tilavampi halli. Joten sinne päädyttiin.

Eilinen rata yllä. Ajattelin että varmaan melko pätkissä mennään - tauon jälkeen saattaa tuntuma olla kateissa. Mutta jostain syystä tauko on tehnyt mulle hyvää. Olo on rento ja luottavainen ja uskallan olla rohkea ohjauksissa ja luottaa koiraan. Aika kiva fiilis. Treeni meni hyvin. Hyviä muistutuksia oli esim. 7 hypyn vastakäännöksessä. Jos en ohjauksen jälkeen muistanut katsoa koiraan ja vielä vaatia mukaan meni Tex 17 putkeen. Teki sen kerran, mutta tämä jälkeen meni joka kerta oikein. Toinen kohta oli 12 - 13 välistäveto. Eka kerralla liikuin liikaa taaksepäin välistävedossa, jolloin olin myöhässä 13 hypylle. Liike pitää olla esteiden suuntaisesti. Näin taas onnistui hyvin.

15 rima tuli alas päällejuoksulla ja Juha muistutti että näissä kohdissa, joissa matka jatkuu hypyn linjan ohi, twisti on parempi. Ja näin olikin. En itse taas tuota olisi osannut ajatella - sillä antaa koiralle paremmin tilaa. Kontaktit palkkasin kummallakin ekalla toistolla ja ne olikin ihan hienot. Loppurataan koitettiin paria erilaista ohjausta, ei kummoisempaa. Ja kun ajattelin että lopetettiin niin Juha sanoi että koko rata alusta. Kääks.. No meni se kerralla, vain 15 rima tuli alas kun Tex osui siivekkeeseen takaakierrossa. Jei, niin kivaa!!! Toivotaan samaa fiilistä kisoihinkin; luottoa ja rentoa ohjausta.

20140206_134825-normal.jpg

Kaapo on muuten nyt astunut kaksi narttua. Ensimmäisen nartun kanssa astumista vielä vähän harjoiteltiin. Saatiin kuitenkin parikin kertaa onnistumaan, mutta eivät jääneet kunnolla nalkkiin kuin pariksi minuutiksi. Toivotaan silti kovasti että pennuntekoaineksia narttuun saatiin. Toinen narttu kävi tällä viikolla ja nyt ainakin astutus meni ihan oppikirjan mukaan. Kahtena eri päivänä 5 min. jälkeen Kaapo astui hienosti ja olivat nalkissa 15-20 min. Toivotaan parasta. Tässä tyttöystävät ja linkit pentueisiin.

Esimmäinen narttu Ventus, LINKKI

ventus-normal.jpg

Toinen narttu Shanti, LINKKI

shanti-normal.jpg