Mulle on tullut kaamea kesäflunssa. Vai onkohan se jo kohta syysflunssa.. No kuitenkin; mälsää. Eilen käytiin aamulla LAU:n hallilla Elinan kanssa. Tarkoitus oli vähän juoksutella koiria, kun niille oli tiedossa tylsä päivä kun meillä oli Villen kaverin häät.  Ville teki Kaapon kanssa vähän jotain hurlumhei-treeniä ja mä Texillä niitä putkia.

Kun katsoin tarkemmin videolta niitä meidän tämän viikon epiksiä, niin melkein kaikki meidän mokat oli kyllä enemmä tai vähemmän mun mokia. Alun kolmannella hypyllä, jonka kiersi, tulin itse Texin hyppylinjalle ja käänsin liian ennakoiden putkea päin. Ja ne putkijarrutukset.. siis mitkä sellaiset?!? - enhän mä niitä tehnyt. No joo Tex kyllä juoksi aivan holtittoman liian pitkälle putkista, mutta ei sille kyllä annettu minkäänlaista infoa ennen putkeen menoa, että pitäisi kääntyä.

Nyt kun eilen tein hypystä ja kolmesta putkesta (yksi suorana) sellaisen ansa viritelmän, kaikki onnistui. Kun tein ihan kunnon selkeän putkijarrutuksen, Tex kääntyi putkelta niin tiukkana kun vaan mahdollista. Ja tein myös pätkän, jossa ensin suorasta putkeasta luukutetaan tyrkyllä olevaan toiseen putkeen, jonka jälkeen suorasta putkesta käännytäänkin tiukasti vieressä olevalle hyplle. Toimi. Tuli myös putkenpäiden ohi jokaiseen syöksymättä. Eli osaa kyllä asian kun sitä näin erikseen treenataan pienellä estemäärällä. Nyt on vielä koitettava niin että mukana on radan tuoma vauhti, koska viikko sitten Mariannen noidannauru ratatreenissä oli aivan mahdoton.