Mälsää... ei pääse treenailemaan. Eilen aamulla ajoin Pennalan hallille juoksuttamaan Kaapoa hallille keppejä. Itse en viitsinyt juoksennella kun oli vielä edellisenä päivänä ollut kuumetta. Mutta kun lenkillä oli kuitenkin käytävä vaikka olisin kuinka kipeä, niin ajattelin, että näin saan pojilta vähän virtaa pois, kun joudutaan tosiaan menemään aika minilenkkejä. Tosi hyviä avokulmia - hienosti Kaapo alkaa jo tajuamaan, ja alan itse tajuamaan miten mun on ohjattava se kepeille kun kulma on 90 astetta. Myös muutaman kerran puomia, jossa markkeri alastulolla ja rima ylösmenolla :) Hyvin meni näin; ja oikein kovalla vauhdilla.

Maanantain tokorinkin jäi siis väliin ja ollaan kotona olkkarissa hiottu perusentoon siirtymistä eri kulmista. Olen naksutellut hyvästä asennosta, hieman on vaan hankalaa kun tarttis jonkun katsomaan onko hyvä, itse ei aina nää onko ihan oikein - väärästä kun ei kannata palkata tai treeni on ihan turhaa..

Tänään menin jo töihin ja heti lämpö nousi takaisin.. pakko varmaan on vaan malttaa jäädä kotiin hoitamaan kuume kunnolla pois, voi harmi jos en ole kunnossa kun v.loppuna olisi agility SM-valmennus ja -kisat...