Hyviä treenejä oli taas viikko täynnä :) Kaksi kertaa käytiin treenaamassa juoksuAata. Pumppereiden kohdat on löytynyt ja hyviä toistoja tulee. Huonojakin tuli joku treenikerta muutama, mutta niistä palkkaamatta jättäminen ja pieni huomauttaminen on tuonut taas onnistuneita toistoja heti perään. Joten toivon että koira jopa ajattelee eikä vaan mene. HyväHyvä!!

Keskiviikkona ryhmätreenissä teemana takanaleikkaus ja pääasiassa viski-leikkaus. Nämä olisikin meillä treenattavaa listalla, eli hyvä kun tuli nyt käytyä läpi. Oma ohjaaminen on näissä lipsunut liian monen kiellon takia varmisteluksi, joka taas johtaa aina lisää ongelmiin.. Nyt palkkailtiin yksittäisistä leikkauksista ja alkoi oma rohkeus löytyä kunnolla ohjaamiseen. Lisää on muistettava ottaa näitä, joskin aika harvoin valitsen leikkauksen meille kisoissa, mutta joskus on vaan pakko. Onhan sen silloin onnistuttava ;)

La treenasin puomilla häiriötä. Kumpikin koira lähtee alastulolta päällejuoksussa ja valssissa. Enemmän vaatii treeniä tämä.. Sairaan makeesti sain kummallakin onnistumaan poikkarin kepeiltä hypylle, jossa leijeröin siis sitten kepit. Olin iloisesti yllättynyt! Ja siis onnistui kummallakin eka kerralla ilman valmiina olevaa palkaa.. Jei!

Tokoa on myös tehty Texin kanssa. Koitan ottaa paljon niitä kokonaisuuksia, josko ne alkaisi sujumaan. Tänään koko EVL läpi, kahdessa osassa. Onhan siellä hurjasti puutteita, mutta josko se tuonlaisella tekemisellä sais ne ykköset ja sitten aletaan hiomaan - pääasiassa vauhtia niihin kaikkiin mahdollisiin luoksetuloihin kapulan kanssa ja ilman.. Työ ei lopu koskaan...

Advance%20Obedience.png