Alkuviikko oltiin kotona; auto oli rikki niin puuhailtiin vaan kotona. Keskiviikkona nähtiin Mariannen kanssa Texin ja Iitun aksan merkeissä. Tehtiin pieni radan tynkä. Vaikea kohta oli taas tiukka käännös putken jälkeen - Tex jatkaa helposti putkesta vaan suoraan, eikä millään meinaa tajuta, että täytyisi kääntyä tiukasti. Treenattiin tätä erikseen ja alkoi jo kääntymään. Lopussa toinen vaikea päällejuoksun omainen kohta, jonka Tex juoksi helposti ohi. Tässä ongelma johtuu tuosta etäisyyden pitämisestä, jonka Tex haluaa pitää melko isona. Voivottelin taas koko treenin menoa ja tuntui hitaalta ja plaah.. mutta kun kotona katsoin videolta (Marianne kuvaili) meno näytti ihan hyvältä ja kohdat jotka onnistui, oli ihan hyviä ja siistejä. Ja vauhti oli taas hieman nopeempi kuin ennen. Mä oon varmaan vaan ihan liian kriittinen ja nyt opettelenkin malttia.. taas..

Torstaina oli Kaapon agitreeni ja perjantai vapaa treeneistä. Tai olin menossa, mutta toinen auto reistaili eikä meinannut lähteä käyntiin. Kun lähti, kello oli jo niin paljon.. Lauantaina kolme starttia Riihimäellä, joista Kaapo varasti kahdella. Nyt pidin pääni, enkä antanut sen jatkaa. Ja nyt jatkossa se pitää. Olen lopen kyllästynyt menemään radalle kokoajan jo vähän vihaisena miettien mihinköhän asti pääsen ennenkuin Kaapo päättää itse lähteä. Eka rata mentiin kuitenkin palautuksen jälkeen. Nyt pysyi hyvin. Rata oli Kaapolle aika sopiva – paljon suoraa.. Yksi rima tuli alas ja vasta videolta huomasin, että jätti vikan keppivälin pujottelematta. Kellotin videolta ja aika oli kaikista nopein. Hitto kun vaan varasti..  Video
Toka rata oli huonoa ohjausta.. Otin liian tiukasti toisena olevalle pituudelle ja palikat kaatui. Vähän ote löystyi ja tein ihan surkean valuvan valssin ennen keppejä ja päästin Kaapon väärälle hypylle.Video
Vika radalle ei päästy – Kaapo karkasi taas, kävin palauttamassa ja olisin vielä mennyt radan, mutta karkasi uudestaan. Vihaisena juoksin koiran luo, laitoin hihnaan ja vein autoon.
Sunnuntai aamuna mentiin Hollolan hallille. Tex teki aksaa kolmen lyhyen osion verran. Ekalla kerralla hyppytreeni; kasvava jumppasarja sekä yksittäinen okseri, molemmille muutama toisto. Toisella osiolla kujakeppejä, molempia kulmia. Vika kerralla keinu. Kaapo tokoili; ruutua, kaikki noudot sekä kaukot ja luoksetulo. Loppuun vielä reipas lenkki metsässä.
Itsenäisyyspäivä menikin aamu kuudesta alkaen HOT:in järkkäämässä tokokokeessa Hollolan parkkihallissa.