Apua.. eipä ole tullut taaskaan kirjattua ylös juttusia.. No lyhyesti: Sunnuntaina ajeltiin Mariannen kanssa Hyvinkäälle kisaamaan kolme starttia. Radat vaati kaikki alkuun koiran pysymistä lähdössä, joutui kävelemään pitkän hyppysyuoran päähän. Kaapo pysyi  . Nyt uudella kylmän viileällä taktiikalla jätän vaan koiran ja kävelen kertaakaan olan yli vilkaisematta. Ja tällä kertaa en anna sen karata yhtään. Käännyn ja odotan hetken ennenkuin anna luvan tulla. Muu ei sitten onnistunutkaan, tosin iloinen siitä, että ei varastanut ja toimi nyt siinä. Pieniä herpaantumisia ja vääriä hyppyjä: kaksi hyllyä ja vika radalta kepeiltä kymppi. Plaah..

Maanantaina käytiin hallilla korjailemassa ja tein myös Texillä. "Jyrkkää" takana leikkausta, ei paljon muuta. Myös tiistaina käytiin hallilla, Texillä twistiä ja keppejä. Kaapolla tokoa; ruutua, kaukoja, noudot ja seuraamista. Oli ihan intona ja teki hyvin.

Torstaina HOT järjesti tokonäytöksen Hollolan parkkihallissa, match shown yhteydessä. Tex teki pentujuttuja ja tein myös näytöksen jäälkeen Kaapolla parkkihallissa vähän voittajan liikkeitä. Teki ihan ookoosti häiriöön nähden. Hyvä!

Nyt treenit tauolle viikoksi; lähden Kiinaan työreissulle ja paluu ens perjantaina. Villen sisko tulee onneksi meille asumaan viikoksi niin ei tarvii vaivata muita hoitopaikkojen etsinnällä.