Elikkäs Hollolan hallilla. Aloitettiin seuraamispätkällä, Tiina käskytti. Seuraamisessa taas kontakti tosi hyvä, itse seuraaminen on ylityöskentelyä, mutta eipä se nyt haittaa, kunhan Kaapo työskentelee :) Elikkä se edistää ja painaa melko paljon, mutta puutun siihen myöhemmin. Sitten liikkeestä seiso, josta pallo palkka taaksepäin. Kaapo teputtaa yhden askeleen etutassuilla käskyn jälkeen ja jää seisomaan venyttävään asentoon, jossa on melko hankala pysyä paikllaan. Mutta tämä muutoin kunnossa. Luoksetulo, oikein hyvä, ei törmännyt yhtään. Hieman jäi vinoon perusasennossa. Tunnari, pitkästä aikaa. Kaapo menee ehkä liian innokkaana kapuloille ja testailee suulla vääriä. Tietää kyllä hyvin, mikä kapula sietä pitää tuoda, mutta tuo suulla muihin kokeilu täytyy saada pois. Uusittuna hieman parempi ja rauhalisempi. Täytyisi varmaan tehdä useammin niin into ei olisi ihan niin kova :)

Vielä kaukkarit ja luoksetulon pysäytystä kiertoleikillä sekä pari hallintaan liittyvää "palloleikkiä".

Ihan loppuun paikallamakuu ryhmässä. Ekaa kertaa paikalla olo loistava. Kaapo oli Amin vieressä, eli siis melko vieras koira. Koko aika Kaapo katsoi muhun, ei piipannut eikä nuhkinut yhtään. Superia :) :)

Tehtiin treenien jälkeen pieni pätkä agilityä Edin, Lassen ja Kaapon kanssa. Edillä kepit nyt tosihyvin. Voi miten innoissaan se aina on kun pääsee tekemään..symppis :) Kaapolla suhinalla tiukkoja mutkia hypyn jälkeen. Toimi oikein hyvin. Pitää vaan olla tosi tarkkana suhinan ja kääntymisen kanssa, ettei Kaapo käänny jo ennen hyppyä.