Tänää osallistuttiin poikien kanssa seuran epiksiin. Kaapolla alkuun mölliluokka. Possu varasti lähdössä ja menin itse mukaan ryöstöön, eli jatkoin rataa.. olisi pitänyt malttaa ottaa hylätty ja korjata lähtö. Saatiin myös vitonen kontaktivirheestä.. en ole vaan varma missä kohtaa se oli.. kontaktit mentiin vähän hosuen. Täytyisi muistaa ottaa ne vielä aina, kisoissakin, varmasti stopilla ettei opi niissä hyppimään. Noh - nopeita oltiin kyllä; ihanneaika oli 48 ja Kaapon aika 27,24 (-19,76) ja voitettiin kuitenkin luokka :)

Lassella ykkösluokka. Lasse teki varmaa tasaista suoritustaan voittaen luokan :) Ihanneaika 47, Lassen aika 47,12 (+0,12). Kaapolla myös ykkösiin. Tällä kertaa lähtö oli hyvä. Käytiin hallissa välissä harjoittelemassa lähdön paikalla oloa. Kepeille meno oli hieman avoimesta kulmasta ja Kaapo meni kaksi kertaa toiseen väliin.. joten korjasin käsin Kaapon menemään kepit suoraan edestä, jolloin saatiin kepit onnistumaan. Loppurata hyvin :)

Lassella vielä kakkos/kolmosluokka, joka taas Lassen tyyliin hyvin varmasti. Ainoa viitonen saatiin A:lta, jossa Lasse tuli alas ihan hassusti lentämällä melkein mun päälle.. en nähnyt mitä siinä tapahtui, mutta kontakti jäi väliin. Aikakin oli nyt parempi; ihanneaika 53, Lassella 46,70 (-6,3). Lasse sijoittui kolmanneksi :)

Eli hyvä päivä meidän pojilla.. Molemmat voitti ja Lasse vielä lisäksi kolmas. Harmittaa vaan se Kaapon ryöstäminen lähdöissä.. nyt en anna sen enää kertaakaan lähteä missään ilman lupaa. Ja alan ottamaan myös kontaktit tarkemmin :) Pian jo viralliset kisat lähestyy...