Keskiviikon treenivetovuoron jälkeen intouduin tokoilemaan, kun koko Pennalan iso kenttä oli täysin sula ja tosi hyvässä kunnossa. Olipahan kiva tehdä kun oli oikeasti tilaa, koko talvi pikkuhalleissa ja olkkarissa alkoi riittää. Vein ruudun ihan kentän reunaan ja merkin taas ihan toiseen – niin pitkää matkaa ruutuun ei olla otettu moneen kuukauteen. Jiihaa! Josko tämä tästä lähtisis taas tämä tokon treenaaminen.. josko?!?

Kaapo aloitti seuruulla. Oli niin intona, ettei pysynyt nahoissaan. Edisti ja sähläsi, mutta koitin itse pysyä rauhassa ja huomautin edessä olosta. Parani vähän kun vaan jatkettiin, mutta enemmän pitäisi tehdä. Ja Kaapon päätä pitäisi muistaa ”purkaa” leikittämällä ennen tokotreenejä, on niin kierroksilla… Ihme kyllä ei kummemmin äännellyt, vaikka justiinsa näin innoissaan olleessaan yleensä piippailee kokoajan. Z:ta tehtiin liikkeenä, oikein mallikkaat jäävät mutta seuruu oli edessä. Luoksetulo kokonaisena liikkeenä. Oli kanssa hyvä. Tykkään niin Kaapon vauhdista tulla kohti luoksetulossa ja noudoissa. Se ei ajattele – tulee vaan täysiä. Texin kanssa seuraava suuri treenin paikka olisi justiinsa nuo luoksetulojen vauhdit kaikissa noudoissa ja itse luoksetulossa. Maailman mälsin treenattava ja vaikeeta ’huokaus’. Ruudun Kaapo teki myös hyvin, nyt merkki oli joka kerta hyvä. Ohjattukin meni jostain syystä kivasti, vaikka se on vähän takunnut – tai siis sen opettaminen on takunnut kun en oikein ole päättänyt miten se opetetaan. Merkeille meno oli näissä vähän nihkeämpi – vähän oli ajatus jo noudossa, mutta meni sinne sentään joka kerta. Tämäkin Texin kanssa tuleva ongelma – silmät ja ajatus liimaantuu kapuloihin ja muu maailma sumenee.. Kaukot loppuu takapalkalla ja isolla välimatkalla, näissäkin oikein siistejä vaihtoja. Eli joo – oli aika hyvä treeni Kaapon kanssa.
 
Tex aloitti myös seuruulla. Paikka oli nyt superhyvä. Olin varautunut, että tarvitsee huomauttaa, mutta ei kertaakaan. Oi miten kiva. Z:tan tein koko liikkeenä, mutta ylläripalkkasin yhden jäävän välistä. Napakat jäävät oli. Ruutu – merkille kierron kautta niin meni kovaa. Ruutuun meni tosi hyvää vauhtia, kun se oli niin kaukana. Toistoilla merkeillä oli jo kovasti ennakoimassa ruutuun  - tassut oli paikallaan, mutta koko kroppa oli kuin kovan magneetin vetämänä ruutuun vinossa – hassu. Näihin tein vähän malttamista. Luoksetulon stopit oli hyvät, varsinkin maahanmeno. Näin hurlumhei palkaten vauhti on hyvä, mutta koko liikettä tehtäessä ei. Kaket isolla välimatkalla. Ensin palkkasin pari yksittäistä vaihtoa ja sitten kaikki vaihdot pukteen. Oli kiva treenata – into palailee pikkuhiljaa varsinkin kun pääsee isoille kentille.
 
Eilen tehtiin Satun tekemässä agi-treenissä päällejuoksuja ja saksalaisia. Kaapon kanssa sujui hienoon malliin ja se kyllä osaa päällejuoksun. Ja kun olin taas varma, että Texin kanssa nämä on vaikeita, niin eipä olleetkaan. Kertaakaan ei tehnyt päällejuoksussa sitä, että olisi vaan liikkeen mukana tullut hypyn ohi. Toki oli itse alkuun vähän myöhässä ja koiran tiellä, mutta Tex silti suoritti esteet joka kerta. Mii laik! Olisin voinut tehdä vähän vähemmän, kun Tex väsyessään vähän ”löystyy” kaarroksissa, mutta silti, oikein loistava treeni!        
 
Ainiin, laitetaan nyt kuitenkin video viime kisoista. I KNOW- ne kontakti on ERITTÄIN kyseenalaiset.. Kyllä ne treeneissä toimii, ja sitä rataa..

LINKKI

*muoks* Niin - tällaiseksi ne on opetettu ja tällaisina ne on tulevat tulevaisuudessa olemaan kisoissakin (vanha Iitun ja Texin treenivideo)