Torstaina kävin Hollolan kentällä tokoilemassa. Kaapolle avo luokan liikkeitä, pitkä paikallamakuu yksin hallissa. Kun tultiin hallista ulos, meidän toko-kettu oli taas kentällä syömässä froligin murusia ja Kaapohan pinkaisi täysillä perää.. jäin huutamaan ja naksuttelin hätäpäissäni naksua, ja Kaapo lopettikin jahtaamisen heti kun kettu pääsi kentän reunalta pusikkoon.. huh..

Eilen Nastolaan epiksiin. Kaapolla kaikki radat; möllit, ykköset ja kakkos/kolmoset. Pääasia oli taas päästä huomauttamaan Kaapolle lähdön varastamisesta ja onneksi se oli ihan oikeissa kisafiiliksissä, kun possuili ja karkasi kahdessa ekassa stratissa. Marianne huusi reunalta heti kun Kaapo teki oman päätöksen lähteä ja käännyin sitä kohden karjaisten 'eeiii'.. koko maneesi raikasi ja kaikki meni ihan hiljaiseksi .. Kaapon ilme oli yllättynyt.. :) Eka rata ihan kivasti, sanoin rataan tutustumisessa Mariannelle, että Kaapo hakee varmasti yhden hypyn jälkeen A:lle ja sinnehän se menikin, olisi voinut tietty ohjata toisin, kun tiesin jo riskin..  :)

Ykkösten rata oli aika haastava ykkösten radaksi; ihan ok meni, leikkailin muutamassa kohdassa liian kiireisesti Kaapon eteen ja estin sen hypyt ihan totaalisesti. Vika rata oli ihan kaaos :) meillä meni monta kohtaa ihan pieleen ja kun en aloittanut aina kunnolla uudestaan oli ohjaaminen ihan hervotonta, ja unohdin radan pariin kertaan :). No mutta oli ihan kivaa, Mariannen kanssa pohdittiin radalla kaikkia erilaisia ohjauskuvioita ja osa onnistuikin :) Ja sain taas aloitettua tuon karkailun korjaamisen - ja nyt pidän huolen, että en anna Kaapon enää karata, virallisissakaan vaan keskeytän sen heti - uhrataan sitten startteja mieluummin kun otetaan huonoja ratoja. Ja vauhti oli kova kaikilla radoilla :)

Lassekin meni ykkösten radan, sijoittui kolmanneksi :)

Tänään aamulla lenkillä Hälvälässä, puissa ja heinissä oli vähän kuuraa niin näytti jo ihanan talviselta :) Oi tulispa jo kunnolla lunta..