Tiistaina ajoin töiden jälkeen kiireellä Ojankoon, että kerkeisin ennen viideltä alkavia ryhmätreenejä ottamaan kummallakin koiralla tokotreenit. Enpä kerennyt. Tyhjällä tokokentällä oli alkamassa viideltä agilitytreenit ja reilusti ennen puolta kenttä olikin varattu radan rakennusta varten..?? Ymmärrän kyllä, että tunnin ryhmätreeniaika on aika lyhyt ja kun kenttä on tyhjä edellisten tokotreenien jäljeltä, niin radan rakentamiseen menee aikaa, mutta musta se olisi sitten pitänyt jo alunalkaen olla merkattuna kalenteriin varatuksi jo puoliviideltä.. Kaikki muutkin kentät oli varattuna, joten odottelin sääntöjen mukaisen 20 minuuttia viereisen kentän vapautumista. Vähänhän sekin venyi, joten reilu 10 min jäi treeniaikaa. En siis tehnyt mitään järkevää, vähän jotain hummailua vain Texina kanssa. No se siitä vuodattamisesta - tänään alkoi loma, joten luxusta; heti aamulenkille hallin luokse ja ruhtinaalliset tokotreenit kasaan!!

Tex olikin rallattelu tuulella, leikittiin alkuun niin saatiin hyvä pohja treenille. Alkuun ruutu. Ensin hienosta merkistä palkka. Sitten merkin kierto ja tästä leikkiä. Uusi merkki ja tästä ruutuun. Merkki on nyt parempi. Ei ennakoi liikaa kun on tarkkana jos tuleekin kierto käsky. Ja stopilla menee tosi hyvin suoraan merkin taakse. Hyvä ruutu - jätin seisomaan ja juoksin palkkaamaan. Erikseen otettiin vielä ruudun loppuosakin. Luoksetulo; stopissa otti muutaman askeleen käskyn jälkeen mutta maahanmeno oli hieno. Ja meni sentään maahan! Zedarissa kaikki jäävät siististi. Näissä tein taas ohikävelyjä ennakointia estämään; hyvin oli kuulolla eikä lähtenyt seuraamaan omineen. Tunnaritreeniä ollaan tehty vähän kotonakin. Lähinnä pitämistä ettei korjaisi nostoa tai purisi yhtään kapulaa. Nyt tunnari kokonaisuutena. Varmana nappasi oman kun osui kohdalle, palautti laukalla ja piti luovutukseen asti tosi siistin otteen. Jei miten hienoa!!

Kaapo teki tähän väliin rallattelutreeniä - sen aika kului suurimmilta osin pallon kanssa ympäri kenttää juoksemiseen. Oli ihan hassulla tuulella ja ihan väärässä mielentilassa treenamaan. Tehtiin ruutua, luoksetuloa ja zedaria. Päästi ääniä ja vire oli liian korkea. Päädyin vaan rallattelemaan, kun en nyt jaksanut muuta.. Tuhmaa - I know..

Texin kakkososioon kuului alkuun ohjattu. Ajattelin että jos jumittaa kapuloihin teen vain pelkästään merkkiä, mutta kun tekikin tosi hienoja merkkejä ja sen kiertoa ilman yhtään jumia, tehtiin kummatkin ohjatun suunnat kerran. Vein kuitenkin Texin merkille siitä läheltä ja palasin itse "lähetyspaikalle". Kivasti ajattelee tätä nyt ainakin tähän hetkeen oikein, kun näin sen selvästi katsovan juostessaan keskikapulaa, mutta jätti sen ja meni varmana oikealle kapulalle. Hyvähyvä! Kaukoja tein naksuttelemalla ja heittämällä namin vähän kauempaa. Loppuun vielä paikallaolot Kaapon kanssa yhdessä. Maassa meni lonkalleen, tähän täytyisi alkaa ehkä seuraavaksi puuttumaan. Mutta ihan huipputreeni!