Ja taas keskiviikon agitreenivuoro Pennalassa. Viimeksi kun harjoiteltiin hyppyjä ja hyppytekniikkaa suoralla niin nyt otettiin samaaa mutta kaarella. Hyppyjä oli siis viitisen kappaletta ympyrän muodossa eri välimatkoilla ja korketta oli 40 ja 45.  Arton oppien mukaan koiralle (varsinkin maxeille) tuottaa joskus suurtakin hankaluutta hypyt kaarella, kun laukka askel on niin iso ja laukan tulisi olla niinkuin hevosillakin, aina oikean puoleista kaarteen kulkusuuntaan nähden. Myös hypyn itse hyppääminen kaarella on joskus ongelma ja usea koira hyppää kaarellakin olevat hypyt niinkuin suorana olevat ja menettävät näin aikaa kun hakee takaisin kaarteelle joka hypyn jälkeen.

No Kaapolla sujui tosi hyvin. Osasi hakea melko hyvin askeleet ja ponnistaa hyvin kaarellakin. Tällä kertaa oli myös supertreenit paikalla olossa ennen lähtöä. Tätä kun ei olla otettu kunnolla ja aina niin että Kaapo juuri ja juuri pysyy ja lähtee liikkeelle kun itse säpsähdän liikkeelle. Tässä edistyttiin, odotti lopuksi ihan hyvin ja päästiin lähtemään jopa niin että kännyin itse jo radan kulkusuuntaan ja startti pelkällä käskyllä. Sitten kujakeppejä joihin taas supertyytyväinen.

Lopuksi samaa ympyrärataa parilla muutoksella. Mukana oli siis pari poispäin käännöstä ja haltuun ottoa kun putkeen mentiikin toiseen päähän kuin suoraan. Tässä haltuunotossa tarvitaan vielä paljon treeniä.. Kaapolla on niin kova draivi päällä että tekee hankalaa pysäyttää vauhti ja mennäkin muualle kuin suoraan putkeen. Saatiin onnistumaan ja poispäin käännökset onnistui jopa minultakin. Hyvä treeni ja iloinen mieli. Kaapo nautti myös ihan täysillä!!