Oman seuran kisat oli keskiviikkona. Anne Viitanen oli kyllä saanut haastetta ratoihin. Huhhuh! Eka radalla Kaapon kanssa saatiin väännettyä nolla, joskin hieman varmisteltu sellainen. Tällä kolmanneksi ja palkintopallilta karkkipussi kotimatkalle, jei! Tex meinasi karata alussa hankalaan putkiansaan, mutta sain karjumalla tulemaan oikein. Hyvä ominaisuus kait tämäkin, että saa vielä pelastettua. Tiukkaan valssiin tein jotain ihme suhinaa kun olin vähän myöhässä, joten rima alas. Lopussa vielä toinenkin rima alas ?!? Myös kepeille mentäessä meinasi lukea taas putkeen menoksi, mutta pyörähdyksen jälkeen meni oikein kepeille. Aika oli ihan ookoo noista töppäilyistä huolimatta, joten ihan hyvää vauhtia mentiin. Pitäisi vaan vielä sen lisäksi mennä oikein.

Toka radalla olikin ansoja ihan kerrakseen. Kummallakin koiralla tuli kakkos-rima alas. Saatoin siis tehdä kummallakin jotain tyhmää, mene ja tiedä?? Näille radoille mahtuikin kaikkea.. Huoh, Texille ehkä vähän vähemmän, mutta ansoihin mentiin niin että tukka heilui. Yksikään koira ei suoriutunut radasta virheettä.

Eilen sain treenivuoron Ojankoon kun Marianne ja Päivi oli kisaamassa. Joona oli suunnitellut kivan radan, jossa muutama valssikohta joita epäilin meille vaikeiksi. Tosi hyvä treeni; Texillä ei tullut yhtään rimaa alas koko treenin aikana (edes okserin rimaa!!), muutenkin valssit sujui ja meno tuntui jouhevalta. Kaapo teki ekalla nollan (eikun sillä tuli yksi rima). Tämä sama rima tuli toka kerrallakin.. Huomautusta vaan niin pysyi loppuajan. Jostain syystä Tex pudottaa treeneissä tosi vähän rimoja, mutta kisoissa niitä aina silloin tällöin tulee. En osaa sanoa miksi? Mutta anyways, kiva ja tehokas treeni.

tex-normal.jpg

       kaapo2-normal.jpg

Kuvat: Sanna Piironen