Eilen ringin kanssa reenailemassa. Kaapossa on selvästi huomattavissa muutos uuden "tiukan" linjan kanssa. Odotettiin omaa vuoroa Kamun tehdessä ja Kaapo pysyi hyvin maassa mun takana odottamassa eikä noussut siitä (vaikkakin piippaili vähän levottomuutta) vaikka ihana Selma shelttikin pyöri ihan vieressä ja mieli olisi tehnyt mennä moikkaamaan. Pysyi hyvin kun tiesi että on pysyttävä.

Omalla vuorolla aloitettiin pitkällä seuraamisella, jonka Oili käskytti. Tarkoituksena oli huomauttaa Kaapolle jos yhtään haahuilee. Huh- mikä seuraaminen olikin :) Kaapo teki töitä ihan täysillä ja painoi jalkaa vasten (ei sillä että se olisi hyvä vaan yrittäminen oli niin kova) ja oli ihan super yritteliäs. Kontakti pysyi ihan kokoajan, vaikka käveltiin ihan yleisön eteen ja siinä pysähdyksiä. Tästä pallo ja superkehut :)

Sitten hetsasin Kaapoa pallolla , heitin sen, ja kun päästin irti, pyysinkin sivulle. Tämä oikein hyvä, palkkana sai juosta pallolle. Toisen kerran pidin niin kauan sivulle, tarkoituksena, että Kaapo luopuisi pallopalkasta ja siirtyisi laumavietille. Tämä ei superhyvin toiminut, pallo oli melko vahvasti mielessä kokoajan.

Sitten heitin pallon ja juuri ennenkuin Kaapo sai sen pyysin luokse, tämä hyvä, kuunteli hyvin ja luopui pallosta.

Loppuun paikalla makuu samalla kun Alvin trenaili. Pari kertaa nosti kyynäriä kun Pia palkkasi Alvinia ja leikki sen kanssa, tästä huomautus, muutoin oikein tosi hyvä. Oli kuulolla ja keskittyneen oloinen. Hyvä treeni. Loppuun saatiin taas onnistumisesta kivat leikit ja Kaapo oli iloinen :) Samoin minäkin :)