Eilen tokoiltiin Hollolassa. Muita ei paikalla ollutkaan, kun olivatten treenaamassa joko Renksun hallilla tai vaan muualla. No, enemmän aikaa meille. Kaapo aloitti ohjatulla noudolla. Heittelin kapuloita vapaasti merkin taakse ja tehtiin vain merkki. Hyvin oli kuulolla eikä meinannutkaan karata kapuloille. Näitä muutama, joista palkka. Sitten vein kapulat omille paikoilleen ja ensin taas palkkasin merkin. Tästä hakemaan oikea. Lähti hienosti oikealle, mutta ei meinannut millään löytää kapulaa. Ihan kun vasta näytin että herranen aika tuossahan se on niin jo löytyi. Uusiksi samalla tavalla ja nyt toimi. Sitten vasen. Eka kerran tässä oli menossa merkin sijaan suoraan kapuloille. Kielsin jyrkästi ja toistin merkki käsky. Joo - meni sitten merkille kuitenkin. Tähän väliin taas erikseen merkistä palkkaamista ja vasta parin kerran jälkeen sai hakea vasemman. Hyvin hakikin. Luovutuksia on treenattava sitten toisella kerralla, nyt kun tulee sivusuunnasta, jää vinoon eteen.

Kaapon kanssa sitten Z. Ensin kaikki jäävät palkaten kerran ja sitten liikkeenä. Hyvin pysyi tassut paikallaan ohi kävellessä. Muistutin vaan vielä käskyllä kun menin ohi, että varmasti muistaa olla liikkumatta. Kolmantena juttuna ennen taukoa hyppynouto, metallilla luonnollisesti. Ekan heiton aikana liikahti ihan kunnolla. Voivottelin ja siirsin Kaapon siihen paikalleen missä olisi pitänyt pysyä ja hain kapulan itse. Uusittuna skarppasi ja pääsi hakemaan kun oli paikoillaan. Kapulan nostot on aika kaameita 'hyppään kapulan päälle etutassuilla' räpellyksiä, mutta palauttaa kuitenkin ihan reippaalla laukalla. Sekin on jo jotain .

Tex aloitti oman osionsa seuraamisella. Ekana otin vaan yhden askeleen eteenpäin ja Tex ajautui jo liian eteen perusasennossaan, kun ei ollut tarpeeksi tarkkana. Voivottelin sillekin ja rikoin skarpin olemukseni. Uusiksi, jolloin oli tosi tarkkana. Tästä onnistuneesta yhdestä askeleesta palkka ja leikkiä paljon. Onpa kiva kun kumpikin koira virheen jälkeen sitten koittaa vähän kovemmin ja yrittää onnistua. Tehtiin näitä parin askeleen pätkiä ja vähän pidempääkin seuraamista. Paikka tuntui jo heti paremmalta. Sitten ruutua. Hienosti menee jo pidemmältäkin matkalta, nyt vaan vasta muistin, että olisi pitänyt ottaa loppuun ruutu, jossa ei ole markkeria. Nyt oli joka kerran. Meni kyllä hyvällä vauhdilla ja ihan oikeaan paikkaan. Erikseen otettiin vielä ruudun loppuosaa, ihan vaan maahan jättämällä ja tästä luokse ja sitten ruudustakin. Tulee aika kovaa, kun olen aina palkannut lelulla. Nyt otin namin käteen ja toistin käskyn juuri ennenkuin tuli sivulle. Vaatii lisää työstöä tämä loppuosa.

 
Kaapolle myös 2. osiossa ruutu. Muistin taas palkata ensin merkin, sitten uudestaan merkille ja tästä ruutuun. No broblemos. Hyvin löytyi. Uusittuna ajattelin, että nyt kyllä saattaa jättää merkin vähän huolimattomaksi ja ennakoida ruutua, mutta menikin hyvin. Toinenkin ruutu oli hieno. Loppuun vielä kaukot. Iso välimatka ja takapalkka. Alkuun sai hakea palkan yksittäisistä vaihdoista ja loppuun koko sarja. Olikin pitkästä aikaa hyvät kaket Kaapolta. Ja koko treeni itseasiassa. 

Texin toisessa osassa yksi luoksetulo pysäytyksillä, viimeisen välin palkkasin lelulla. Kapulalla nostoja ja vaihtoja lelun kanssa. Hyppynouto, jossa palkkasin odottamisesta. On aika kovasti menossa jo kapulalle ja painuu alas raketti asentoon. Hönkäilin ja "ääntelin" itse, palkkasin kun malttoi pysyä. Haki kapulan kahdesti sitten kun oli odottanut nätisti. Kiva treeni!