Tiistaina olikin vapaapäivä. Käytiin iso metsälenkki Hälvälässä ja pojista oli kiva juosta metsässä vapaana. 

Keskiviikkona olikin P-Haun treeni. Arton suunnittelema harkkarata olikin hyvä treeni meille. Paljon tiukkoja mutkia esteiden jälkeen, joten saatiin hyvin harjoiteltua pitkien kaarroksien välttämistä. Tätä nyt ollaankin treenattu niin, että suhisen aina ennen estettä, kun tiukka mutka on tiedossa. Olen aina suhissut ja heittänyt lelun Kaapon eteen juuri kun se on ponnistamassa hypylle, niin se oppisi kasaamaan itsensä ennen hyppyä ja ponnistus ei meninsi näin liian pitkälle. Hyvin on toiminutkin. Nyt vaan täytyy tekemällä ja treenaamalla löytää oikea kohta ja tyyli suhista Kaapolle, kun se kyllä kuuntelee todella hyvin ja liian aikaisella sanomisella se kieltää hypyn ja tulee vierestä kun osaa nyt niin hyvin stopata hypyn. Eli, suhina toimii ja saan sillä hyviä tiukoja kaarroksia, kunhan opitaan sitä hyödyllisesti käyttämään. Mutta tällä radalla muutama oikein hyvä tiukka kaarros.. Muutama meni tosin pitkäksikin, mutta pääpiirteittäi oikein hyvä.

Torstai iltana Hollolan hallilla ensin kentällä tokoilua. Kaapon kanssa seuraamista, jossa täyskäännöksiä. Super hyviä :) Sitten liikkeestä maahan ja seiso, jotka molemmat nyt aikas nopeita. Noutoa sekä luoksetulon pysäytyksiä nyt jo suoralla. Ihan kohtuullisia, haluan stopista vaan vielä napakamman ja treenillä se sieltä tuleekin :) Loppuu paikallamakuu Lassen kanssa, oikein hyvä.

Otettiin hallissa vielä kontaktiesteet ja muutamia hyppyjä kierroilla ja välistävedoilla. Esteenä myös muuri, jota käytetään liian harvoin. Oikein kivat molemmat treenit. Loppuun kiva lenkki pururadalla :)

Tänään vaan lenkkeiltiin ja pidettiin vapaata