Sitähän tässä on nyt vaan hinkattu. Viime viikolla kolme kertaa käytiin hallilla. Keskiviikkona tein hallin pienemmälle puolelle "kontaktirallin", jossa kaikki kolme kontaktiestettä ja niiden välissä putki tai hyppy. Tätä muutama kierros kummallekin koiralle ja Texille hieman sitä juoksuaata enemmän. Vaihdoin pumperit kehikkoon, kun ne tuntuu vähän vaikeilta. Joo nyt koitan sillä kehikolla loppuun asti - en nyt luovuta vaan tehdään sitä ihan kunnolla ja oikein.

Alkuun naksuttelin sen kehikon läpijuoksusta ja siirsin aika nopsaan jo itse aalle. Tässäkin otin alkuun niin, että kävelytin Texin A:n harjalle, josta sai mennä alas kehikon läpi. Naksu ja namipalkka. Haluan, että menee nyt alkuun maltilla ja ajatuksella. Kun kaunis tarkoitus olisi saada se suorittaminen sellaiseksi, että koira oikeesti tietää mitä siinä kuuluu tehdä enkä vaan tuurilla juoksuttele ja hihku kun osuu..

Perjantain treenattiin taas Aata ja vähän hallissa olevaa rataa. Sunnuntaina taas A:ta Texille ja Kaapolle rataa. Sunnuntaina vähän kuvasinkin itseäni varten ja hyvä niin, koska tajusin videota katsoessani, että teen ihan liikaa toistoja. Nyt joku raja määrälle ja se on pidettävä. Eka setti ole väliaitaa päin niin meni ehkä vähän liikaa himmaamalla. Tai toki vielä ajattelee niin paljon, että ei mene vielä ihan rennosti, mutta hyvä kun ajattelee. Toisessa osiossa oli vähän parempi - alkaa näkymään jo ajatusta, että ottaisi yhden askelparin harjan jälkeen ja toisen kontaktialueelle (eli kehikkoon). Kyllä se tästä - kun varmuus kasvaa, kasvaa vauhtikin (ainakin toivotaan niin). Tuli muutama loikkaisukin vielä, mutta aika paljon näitä onnistuneita enemmän :)

VIDEO