Eilen Hollolan hallilla oli lumenluonti talkoot, kun joulun aikana on satanut niin paljon lunta. Sitä on kertynyt pressuhallin katolle paljon ja uhkasi jo pressun kestävyyttä.. No - saavuttiin paikalle n. 10 min myöhässä ja huomattiin, että  jokunen muukin oli päättänyt reippailla.. Kaikki oli jo valmiina ja pyöriteltiin hetki peukaloita ja  kaikki lähtikin jo kotiin.. No - yritettiin ainakin :)

Käytiin sitten Villen kanssa kunnon lenkki tuiskussa ja tuulessa agihallin ympäristössä, jonka jälkeen pieni agility harkka Kaapon kanssa. Ja Ville teki alkuun taas Lassen kanssa.

Laiton alkuun kaksi hyppyä peräkkäin, joiden jälkeen tiukka käännös samaan suuntaan jatkuville, mutta 3 m sivussa oleville kepeille. Jäin seisomaan toisen hypyn taakse rintama kohti Kaapoa, ja kun se lähestyi hyppyä, painoin kädellä sitä vastaan, jotta kokoisi itsensä ja hyppäisi lyhyen hypyn mun ja siivekkeen välistä, josta pääsisi jatkamaan hyvin kepeille. Ekalla kerralla rynni suoraan ohi.. piiiitkällä loikalla.. Uusittuna vähän parempi ja muutaman toiston jälkeen hyvä :)

Ville naksutti kontaktien alasulot, tällä kertaa mukana puomi ja keinu. Nyt superhienot stopit alhaalla. Ja kivaa oli taas, oikein iloiset, lyhyet treenit :)

Hyvää uudenvuoden aattoa!!!