Koko viikko on vaan pakoiltu kylmää sisällä... Oon melkein joka päivä tehnyt Kaapolla jotain pientä sisällä.. hieman vaan rajoittaa tuo tilan puute. Kaukkareita; kaikkia vaihtoja, liikkeestä maahan menoja ja seisomisia sekä luoksetulon stoppeja. Ne on vaan niin helppoja sisällä, kun Kaapo tekee niin hyvin.. :)

Pelkona oli, että pakkasen takia agilityn SM-valmennus jäisi tältä kerralta väliin, mutta onneksi saatinkin vuokrattua BAT:in lämmin sisähalli Keravalta. Pohjana siis matto, jolla Kaapo ei ole ennen tainnut mennäkkään (ja se kyllä näkyi) ja kouluttajana Timo Rannikko. Tässä karkea rata piirros, vaihdan sen oikeaan piirrokseen, jos sellaisen saan.

Halli oli siis melko kapea ja pitkä, rata oli jälleen kivan haastava ja paljon uusia oivalluksia. Heti alkuun monille paha paikka 4 ja 5 esteen välille, jonne koira piti lähettää, oli suoraan kovasti imevä putki. Kaapolle imu ei onneksi toiminut, meni kivasti vitoselle, kunhan ensin vain irtosi sinne, eikä kääntynyt jo enne estettä. Jäin siis alkuun muurin vasemmalle puolelle ja leikkasin 3 ja 4 välissä. Koiran suorittaessa 5 ja 6 hyppyä kerkesin hyvin tekemään pakkovalssin seiskalle. Ysiltä lähetys putkeen, hyvin irtosi pimeään päähän, ja hypyn 11 jälkeen pieni vekkaus ja jarrutus radan keskelle ja leikkaus ennen 12 , jolloin kepeille hyvä lähestymiskulma. Sitten olikin vaikeaa.. Kaapo on tosi kontakstieste vetoinen ja sain oikeesti ottaa aika monta toistoa, että sain sen 14 jälken putkeen..Meni joka kerta A:lle. Pyrin siis itse seinän puolelle putkella ja esteelle 16 jaakotus. Loppu menikin ihan ok.. Kokeiltiin pätkityn suorituksen jälkeen koko rataa ja saatiin nolla :) Yksi rima saattoi tulla alas.. en oo ihan varma. Mutta Kaapolle oli kyllä vaikee alusta. Liukasteli ihan kokoajan ja ja repi kynsin itseään eteenpäin kurveissa.  Vauhtikin oli hitaampi, joka hieman helpotti omaa kerkeämistä.. pitää joskus väsätä sama rata hiekalle ja koittaa onnistuuko enää.. :) Mutta kiva treeni, ja päästiinpähän tekemään kun oma halli on niin pirun kylmä ..