Illalaa Hollolan hallilla. Kaapolle:

Seuraamista: Tässä käässnöksiä ja pysähdyksiä sekaisin. Palkkasin sillointällöin heti käännöksen/stopin jälkeen. Tämä ihan hyvä.

Liikkeestä m + s: Otettiin ihan liikkeenomaisesti. Ville katsoi kun maahan hyvä niin siitä kovat kehut. Menee maahan jo tosi hyvin. Myös liikkkeestä seiso hyvä.

Hyppy: Tällä kertaa ei tökkinyt yhtään. Tosi hyvin seis hypyn jälkeen.

Eteentuloja: Otettiin jo ihan "luoksetulomaisesti", eli jätin Kaapon ja menin n. 5-6 metrin päähän ja siitä eteen. Tosi hyvä. Harjoteltiin myös erikseen edestä sivulle tuloja. Näitä pitäisi nyt ottaa paljon, oli ihan ok.

Merkki ja ruutu: Ensin ruutua. Meni ihan yhtä hyvin kuin ennenkin. Kohta pitää alkaa ottaa jo etäisyyttä lisää ja jo enemmän liikkeenomaisesti. Mrkki myös tosihyvä. Molemmat oli siis markkerilla :)

Tunnari: Toi molemmilla kerroilla oman, mutta ihan vähän "hamusi" toisella väärää.. Voi voi.. täytyy kysyä ringiltä neuvoa miten edetään. Ekan tein yhdellä vieraskasalla ja oma taakse, ei ongelmaa, mutta kun levitettiin, niin meinasi ottaa väärä. Haistelee kuitenkin ihan kunnolla eikä arvo oikeaa.

Ville teki Lassella seuraamista ja sivulle tuloja. Ja kapulaa Lasse kantoi alun innostuksissaan ihan kivasti.