Luovutettiin. Niiden muutamien nollien kerääminen nimittäin. Päädyin lopettamaan pakkoyrittämisen kun ei niillä muutamilla viimeisillä radoilla meno ollut ensinnäkään enää kivaa ja toiseksi en jaksa / pysty nyt juoksemaan joka v.loppu kumpanakin päivänä kisoissa (niinkuin olisin aiemmin tehnyt). Joten me ei osallistuta tänä vuona SM-kisoihin - niinkuin alunperin odotinkin. Kisakentille paluu alkoi vaan niin kivasti, että ajattelin muuttaa suunnitelmaa. No se siitä. Oikeestaan ihan kivaa ajatella eteenpäin seuraavaa kisakautta. Niin ja karsintoihin me ei oltais mentykään kun on häät samana viikonloppuna.  Vikat kisat oli P-Haun iltakisat pari viikkoa sitten. Kaapolle eka radalla puomilta 10 ja keinulta vitonen. Tokanopein aika oli. Texille kolmanneksi viimeinen rima alas. Toka radalta kummallekin kontaktimuistuttelua ja pois radalta.

Ihan hyvä opetus mulle oli millainen ero on omassa tekemisessä rentona ja ilman yliyrittämistä ja silloin kuin yrittää liikaa ja pelkää virheitä. Ero on huikea. Leevien laulua lainatakseni; "Eihän rallia voiteta jos siellä pelätään"..

Texille meinasin alkaa treenaamaan juoksuaata. Niinkuin nyt moni muukin on todennut; A on vaikea rytmittää pysäytyksellä ja sen suorittaminen on koirallekin paljon terveellisempää juoksemalla. Ja onhan se nopeampikin. Kaapohan tekee A:n kisoissa juoksuna vaikka olisi pysäytys, joten tehköön toistaiseksi niin kun en muista milloin olisi saanut A:lta virhettä. Puomi ja keinu ovat sille virhealttiimpia.

Nyt on taas tainnut mennä pari viikkoa ilman mitään treeniä - hups. Ehkä koitan nyt uuden kisakauden myötä alkaa tekemään jonkinlaista suunnitelmallista treeniä, joka toistuisi myös enemmän säännöllisemmin.

Kamalan kova pentukuumekin on noussut. Koitan lääkitä sitä järjen äänellä. Vaikeaa on, mutta ehkä sitten parin vuoden päästä... ?? ASB-lehdestä soittivat ja pyysivät Kaaposta kuvaa. On kuulemma niin hieno ja nopea collie että haluavat siitä mainita. Onhan se collieksi nopea mutta kun se nopeasti mennessään unohtaa kaikki muut sille agilityssä opetetut säännöt. Mutta on se silti hieno puikkonokka.

kaapo4-normal.jpg