Olipa iso väli kasvanut viime päivityksestä. Eipä ole kyllä kummemmin mitään suurta kerrottavaa. Treenejä ollaan tehty tasaisen vähän, jostain syystä motivaatio on ollut nyt hukassa. Hetken jo pelkäsin, että mihin mun koiraharrastusinto on häviämässä, kun e oikein mitkään treenaamiset eikä kisaamiset kiinnostaneet..

No nyt tuntuu ehkä vähän enemmän motivoituneemmalta, aion mennä huomenna jopa toista kertaa treenaamaan tällä viikolla. Koirat pomppii aika paljon seinille ja sohville kotona tylsyyspäissään. Olen ehkä opettanut ne liian aktiiviseen elämään. Kun vaikka mietin viime kevättä ja kesää, niin aika kovaa mentiin treeneistä toisiin. Kahdet tokotreenit ja kahdet agilitytreenit viikossa jätti siis yhden arkivapaan viikolle. Viikonloppuna nyt melkein aina kisattiin tai treenattiin lisää. Huh! Ei pysty enää moiseen.

Huhtikuussa kisattiin yksi viikonloppu Lappeenrannassa, lauantaina kolme ja sunnuntain kaksi starttia. En nyt tarkkaan enää muista mitä kaikkea siellä kävi, jotain pieniä juttuja taisi olla, koska olin Texin kanssa kisaamiseen taas aika happy. Ohjasin rohkeasti ja koira oli kiltti. Silti nollia ei tullut yhtään; rimoja tuli muutama ja joitain pieniä oman ohjauksen hätilöintejä. Kaikki oli oikeastaan mun omia mokia, sen muistan.

Imatran kisatkin oli; kaksi starttia. Eka radalla vedin Texin putken ohi kun kiirehdin. Vitosen takia korjasin liian vauhdikkaan A:n. Ei vaan ollut yhtään kisafiilis ja väsytti, niin päätin jättää tokaradan väliin. Jos ei nappaa niin ei nappaa.

Treenit on menneet vähän niin ja näin, johtuu ehkä niiden vähyydestä. Joitain vaikeita juttuja on ollut. Voi olla aika paljon omasta löysästä asenteestakin kiinni.  Ehkä tämä into tästä kesän myötä kasvaa.  Ja josko jopa kaivaisin tokotamineetkin hämähäkinseittien ja tomun alta ja menisin ulos koittamaan osataanko tätä lajia enää. Katsotaan nyt, puhuahan aina saa ;)