Nyt loppuu löysäily. Treenitauko pääsi venähtämään melkein neljän viikon mittaiseksi, kun Anna-Kaisan jälkeen ei olla jalan takia aksattu ja myöhemmin ilmaantuneen kennelyskän takia tehty kuin hihnalenkkejä. Tex sai yskän, mälsää. Tosin siinä mielessä hyvään saumaan, että jalka sai levätä pidempään ja pakkasen takia treenit nyt olisi kuitenkin jäänyt aika pienelle. Nyt on ollut kaksi viikkoa yskimättä ja tällä viikolla käytiin jo vähän hallillakin. Muistuttelemassa voittajaluokkaa, kun olin saanut varattua paikan Kotkasta. Mietin pitkään, voidaanko mennä kun ei olla tehty mitään ja koko voi-luokka on kyllä aika kesken. Vielä aamullakin pohdin, että onkohan nyt järkevää lähteä. Hyvä että lähdettiin – saatiin eka yrittämällä ykkös-tulos. Ei mikään loistava sellainen ja aika paljon oli kaikkea, mutta tällä treenimäärällä olen kuitenkin ihan tyytyväinen.

Matkaan lähtö pääsi jahkailun takia venymään ja arvioin ajoajan väärin. Oltiin paikalla viisi minuuttia ennen kehän alkua. Soitin autosta, että tulossa ollaan… Tex kerkesi kerran jalkaansa nostamaan ja kehä alkoi juuri kun sain ilmoitettua meidät paikalle saapuneiksi.. 

Oltiin kyllä onneksi toisessa paikallaolo ryhmässä, niin kerettiin vähän rauhoittumaan. Kehään menoakaan en tämän takia kerennyt jännittämään, joten se meni hyvin. Tuomari (Tommi Varis)  tosin koitti vaan hännän alle pikasesti ja passitti kehään. 

Paikalla makaaminen 10: Tex katseli kehän reunalla olevaa vinkuvaa (murr) Kaapoa ja Villeä, eikä kuunnellut kunnolla. Meni vaan puoliksi maahan ja annoin pienen lisäkäskyn. Tuomari ei ilmeisesti huomannut. Maassa oli ollut hyvä. Sanoi Ville.

Seuraaminen 8,5: Alku lähti hyvin, mutta seuruu hajosi hieman kun liikkurilla meni ohjeistukset sekaisin ja sen myötä mullakin vähän. No mutta ei siitä – paikka oli aika edessä. Tähän vielä paljon töitä, että saadaan hyväksi. Muuten oli ok.

 Istuminen seuraamisen yhteydessä 10: Hyvä Tepsu!

Luoksetulo 7: Annoin seiso käskyn hieman liian myöhään, stoppi oli ihan ok. Maahan tarvi kaksi käskyä.

Ruutu 9,5: Meni aika taakse, oliskohan häntä ollut jo ulkona..?!? Muuten tosi hieno ruutu Texiltä!

Hyppynouto 7: Vehtasi oudosti kapulan nostoa ja vähän pelasi tassuilla.. Eipä ole tätä ennen tehnyt.. Annoin uuden tuo käskyn ja loppu oli hyvä.

Metalli 7,5: Sama pieni pelaaminen noston kanssa ja palautti hitaaaaasti. Edessä piti kapulaa niin vaikean näköisesti, että hyvä kun ei sylkäisyyt sitä pois.. Hassu mies..

Tunnari 8: Haisteli hyvin rivin ja nappasi oman varmasti. Palautus taas hidas ja pyöritti kapulaa suussa.

Kaket 5: Näihin olin vähän pettynyt, on sujuneet niin hienosti kotosalla ja treeneissä. Ei varmaan ihan tajunnut kaukoiksi. Ekaan istumiseen tarvi kaksi käskyä ja m-s vaihdossa hypähti eteen kuin olisi ollut tulossa luokse. No vitonen sentään pelasti ykkös-tuloksen saamisen. Vaihdot sinällään oli ihan napakat ja reippaat.

Kokonaisvaikutus 9. 

260 pistettä ja sija 4./12. 

Huh- nyt taas uusia haasteita EVL:n kanssa ja muutenkin ryhdistäydytään treenaamaan. Aika paljon oli kaikkea pieniä turhia pisteen menetyksiä. Tarvii myös miettiä, josko alkaisin ottamaan noudon palautukset ja luoksetulon suoraan sivulle.. Eteen tuleminen vähän takkuaa. No katsotaan.. Huomenna mennään tekemään agilityä, sitä on ollut jo ikävä.