Kamala miten laiska päivittäjä musta on tullut...

Pikainen kooste viikosta.. Maanantaina ringin tokotreenit; Hiottiin Kaapolla maahanmenoja, joissa se oikoo ihan hirveästi jättämällä kyynärät ylös.. ja itse hölmö olen sallinut ja palkkaillut vaikka ei olisi saanut.. Tähän nyt naksun avulla korjausta ja vain kun kyynärät painui maahan. Liikkeestä alkoikin olla jo parempi, en tiedä tajusiko Kaapo jo asian noin nopeasti. Sivulla ollessa mun puoleinen kyynär jäi vielä ilmaan, kun Kaapo pitää katsekontaktia niin se jää ylös vähän puolivahingossa. Mutta tähänkin naksu ja palkaa vain kun koko jalka oli maassa. Otettiin myös perusasentoja.

Tiistaina agitreenit; kiva rata jossa myös vauhtia mukana. Meni kivasti. Seuraavana huolenaiheena alkaa olemaan puomin ylösmenokontakti... jos sinne mennään suora linjaa ja kovaa niin liian helposti Kaapon pitkällä askeleella kontaktipinta jää ohi..voivoi.. Olen saanut sen aiemmin kisoissa ihan hyvin, kun "rikon" esim. suhinalla Kaapo askeleet ennen puomia, mutta nyt ei kyllä auttanut.. Täytyy tarkkailla ja miettiä..

Keskiviikkona kävin ostamassa juoksuvyön ja -hihnan Kaapolle. Käytiin n. 10 km lenkki ja Kaapo oli iha innolla mukana. Oli melko kevyt askel kun Kaapo veti kokoajan ihan innoissaan :) Sen mielestä oli kiva kun sai juosta.. Nyt onkin sitten jalat ihan jumissa kun en yleensä juokse enkä venyttele kunnolla :)

Eilen Asikkalassa agilityn epiksissä. Molemmilla koirilla kaksi rataa. Kaapo pysyi lähdöt hyvin, kontaktit meni ok ekalla radalla, toisella radalla korjasin keinun :)