Elikkäs taasen ringin kanssa treenailemassa.

Seuraaminen: Otin vauhdin siirtymisiä; hidasta kävelyä ja juoksua. Juokse parempi. Molemmat kuitenkin ok. Joissain hitaissa ei ihan malttanut ja ihan vähän edisti, mutta ei mitenkään ongelmallisen paljon. Johtuu vaan kun ei olla otettu paljon..

Luoksetulo: Kahteen kertaan. Pallopalkka kovasta vauhdista. Molemmilla kerroilla jouduin antamaan kaksoiskäskyn kun menin niin kauas ja K niin kovasti koittaa malttaa pysyä paikallaan niin ei tullut heti ekasta 'tänne' käskystä. Muutoi hyvä.. malttoi todella olla hyvin paikallaan :)

Ruutu: Markkeri ruudussa. Tänne rosi kovaa ja iloisesti.. mutta heti kun otinkin pitkän etäisyyden melkein hallin halki, niin pysähtyi matkalla miettimään minnes oltiinkaan menossa :) No meni kuitenkin ruutuun kun maltoin olla sanomata mitään.. melkein kuulin aivosolujen raksuttavan kun Kaapo mietti että tä?? :)

Hyppy: Tämä hyvä! Täytyy vaan muistaa käyttää markkeria hypyn toisella puolen, että K menee oikeaan kohtaan seisomaan, suoraan hypyn eteen. Omineen menee hieman sivuun mikä olisi alossa ok, mutta Avon istu ja hyppy takaisin vaikeutuu. Joten näin meni hyvin!!

Kaukkarit: m ja i parin metrin päästä. Nämä sujuu jo hyvin, joten Marko kehotti pidentämään jo matkaa. Koitin ja K ei ihan tajunnut, tuli hieman eteen mutta meni maahan . Uusin läheltä ja palkkasin hyvin, sitten uudestaan kaukaa. Meni hyvin !! Eli näitä vaan enemmän eri matkoilta. Läheltä kaikki vaihdot, jotka hyvät!

Ville tuli juosten Lassen kanssa ja nappasi Kaapon takaisin meno juoksulenkille. Tein Lassen kanssa ulkokentällä seuraamista ja käännöksiä aina  heti käännöksen jälkeen pysähtymällä. Avo-luokan luoksetulo ja kaukkarit pitkällä etäisyydellä. Lasse pääsi myös ringin paikalla makuuseen muiden koirien kanssa. Tämä olikin Lasselle ihan super hyvä harjoitus kun ei oikein päästä muiden koirien kanssa harjoittelemaan tätä. Ensin istu. Tosi hyvin. Lasse katsoi vähän suu pyöreänä, että m itä hittoa tapahtuu. Kesti tosi hyvin ja oli rauhallinen.. Maassa oli ihan ok, kävin kerran palkkaamassa. Hieman vinkuin..  Otettin erikseen maahan meno käskytyksiä yksi kerrallaan. Nämä hyvät Lassella :)

Kaapolla oli tosi kiva treeni, jotenkin aina kun käy renkomäen hallissa ja Kaapo ei yhtään tykkää siellä liukkaalla betonilattialla tehdä, niin tulee pieni masis kun se vaan haahuilee eikä ole yhtään innossaan.. mutta taas eilen tosi iloinen ja täpäkän tuntuinen..  Hiekka pohjalla on kivempi kun voi mennä täysiä :)