Keskiviikkona aksailin oman ryhmän jälkeen pienen pätkän molemmilla koirilla. Tex oli hirmu hyvän tuntuinen ja pätkä sujui hyvin. Taputan myös itseäni olalle kun muistiin olla järkevä treenaaja - mietin kohdat joissa palkkaan valmiiksi ja muistin tehdä lyhyitä onnistuneita kuvioita. Jäipä hyvä fiilis!

Eilen oli molempien koirien ryhmät. Onpa kivaa kun ohjatut treenit alkoi. Omineen tekeminen ei ole niin hyödyllistä kun ei ole kukaan katsomassa ja apupalkkaajakin puuttuu. Tehtiin kummankin ryhmän kanssa maxien European Openin finaalirata, josta Suomi nappasi hienosti kultaa ja hopeaa.

Olin ihan varma, että Kaapo sujahtaa puomin sijasta putkeen, mutta useamman toistonkin aikana meni joka kerta oikein. Alkuun koitin kolmos- ja nelosesteen välissä takaaleikkauksta, jossa hiottiin omaa rytmitystä. Koitin myös lopuksi kakkoselle pakkovalssin ja pelkällä rytmityksellä puomille menoa. Menihän se, mutta oli varmasti helpompi kun jo tiesi että puomi mennään. Kasille koitin poispäinkäännöstä, joka oli vähän kökkö. Paras oli seiskan jälkeen valssi ja kasille jaakotus. Keinulla reipas oma eteneminen ja Kaapo suoritti keinun loppuun omineen joka kerta hienosti. Näin kerkesi hyvin pituuden jälkeiselle hypylle kääntämään.
 
Myöskään Tex ei mennyt kertaakaan alun ansa putkeen, vau! Eipä olla liiemmin erottelua tehty. Takaaleikkaus nelosella vähän hidasti sitä - tämä ei ole vielä ihan varma ohjaus meille. Myös Texille kasi hypyn jaakotus oli paras ohjaus - kääntyi aivan mageen pienesti. Eka kerran meni kepeille kakkosväliin, loput toistot oikein. Kerran tein keppien jälkeiselle hypylle kökkö jyrä-Kaapo-ohjauksen kun en muistanut, että Tex ei suinkaan tarvii samanlaista ohjausta. Ärsyttävää, että välillä sorrun näihin. Sille riittää vaan oman vartalon kääntäminen ajoissa ja hyvä saattaminen ohjaavalla kädellä. Ei hyppää samanlaisia pituushyppyjä kuin Kaapo ja kieltää jos otan niin vahvasti kuin K:n. Keinun teki myös hienosti itse loppuun ja sain pituuden jälkeiset hypyt kääntymään pienillä linjoilla. Ja taas muistin tehdä pätkissä ja palkata osista. Hyvä. Pisin kokonainen pätkä oli puomin jälkeen maaliin - onnistuneesti vielä. Jäipä hyvä mieli tämän viikon aksa treeneistä! Tänään alkaa loma - huippua