Tänään ajettiin aamusta Pian ja Alvinin kanssa Helsinkiin. Collieyhdistyksen Helsingin alaosasto järjesti koulutuspäivän, jossa kouluttajina toimi Korrit (kennel Tending).

Kaapo oli aamulla ensimmäisessä, Riitan ryhmässä. Jostain syystä ei jännittänyt yhtään treenaaminen, vaikka yleisöä oli jonkin verrankin.. Pyydettiin Kaapon kanssa neuvoja ja kommentteja häiriössä treenaamiseen, ruutuun (lähinnä siinä etemiseen), nopeaan maahanmenoon; joka oli tällä kertaa niin hyvä, ettei Riitta keksinyt korjattavaa ja eteentuloon (siinä kuonolla tökkäämiseen). Meillä meni ihan tosi hyvin, olin todella tyytyväinen Kaapoon. Ainoa miinus oli, että kun kentän reunalla jotkui treenaili ja leikki koirien kanssa, niin Kaapo karkasi sinne :( ...Kävin hakemassa "vihaisena" pois ja loppuajan oli ihan kuulolla.

Saatiin hyvät neuvot ja saatiin jo onnistumaankin joitain :) Ja mielettömät kehut.. Riitta ihmetteli miksi ihmeessä ei olla jo kisattu ja kehui Kaapoa paljon, mm. meidän hyvää yhteistyötä ja Kaapon työmotivaatiota. Kaapo kyllä tuntuikin hyvältä, paremmalta kuin pitkiin aikoihin :) Tuli ihan hyvä mieli.. kiva kun onnistuu :)

Ja hyvä oli myös, että Kaapo ja Alvin tuli hyvin juttuun kahdestaan takakontissa (väliseinällä) ja yhteisillä kävelyillä :)