Tex kävi eilen ekaa kertaa fyssarilla. Annakaisa Ventomäellä. Mitään "vikaa" en ollut koirassa huomannut, mutta kun nyt puuhastellaan melko paljon niin halusin tietää miltä se tuntuu ja josko jotain alkavaa ongelmaa olisi olemassa, niin osaisin heti puuttua asiaan. Jännitin vähän Texin käytöstä. Se kun ei tykkää että sitä käsitellään.. Kotona ollaan nyt paljon harjoiteltu rentoutumista käsittelyssä. Se kun aina kangistaa itsensä ihan kankeaksi ja makaa jalat jäykkänä vähän ilmeellä 'älkää liikutelko tai koskeko muhun, en tykkää'.

Mutta Tex käyttäytyi hyvin. Ihan mielettömän hyvin. Ei kertaakaan näyttänyt vilahdustakaan uhmasta ja Annakaisakin sanoi, että hänen on vaikea uskoa koirasta, että on sellainen kuin kuvailin. Hierontatilan ulkopuolella tehtiin remonttihommia ja jossain vaiheessa pauke ja poraamisääni oli aika kova. Tex ei välittänyt. Makoili simät kiinni ja oli ihan rauhassa. Tätäkin Annakaisa hämmästeli kun on vielä niin nuori koira.. Nyt näen, että Texin jäätävä kylmähermoisuus on myös hyvä asia, ja kun saan sen käännettyä harrastamisessakin meidän puolelle, niin sehän on älyttömän hyvä juttu. Pystyy keskittymään johonkin asiaan (kun vaan haluaa) eikä välitä ulkopuolisista asioista yhtään. No mutta siis Tex oli siis hyvässä kunnossa. Missään ei tuntunut väljyyksiä tai löysyyttä eikä lihaksissa kireyttä tai jumeja. Eli hukkareissu, mutta positiivisessa mielessä.. Saatiin vähän jumppaohjeita pallon kanssa treenattavaksi.

Tässä olisi videoituna Kaapon kaksi rataa lauantailta. Kiitos Marko O:lle kuvaamisesta. Ainiin ja käytiinhän me sunnuntaina ne kolme starttia Vääksyyssä. Eka rata oli sähläämistä. En saanut ollenkaan samaa fiilistä kuin lauantaina, olin jotenkin ihan väsynyt. Radalta taisi tulla 15 - plääh.. Toka radalta hyl - putken väärä pää. Vika rata hyppis, josta nolla. Tupla odottaa meitä vielä...