Eilisissä epiksissä myös Tex osallistui ekaa kertaa kisoihin.. hui… Mentiin möllirata medi luokassa, jossa hypyt vaan 35 cm. Rata oli helppo, mutta löysin heti kohdat, jotka olisivat meille vaikeita. En kuitenkaan ohjannut niissä kohdissa niin hyvin kuin olisi pitänyt. 5 hypylle olisi pitänyt hieman tyrkätä, nyt juoksin vaan kiireellä tekemään valssia kutosen taakse, joten tuli hypyn ohi. Jatkettiin rataa, en viitsinyt jäädä hiomaan kun tarkoitus oli vaan iloisesti koittaa rataa.. Toinen vaikea kohta oli 11 hypyn jälkeen jossa Tex irtosi alun hyppysuoralle. Isompi haltuunotto olisi ollut tarpeen. Myös 8 putken jälkeen linja puomille ei ollut ihan suora, joten otin Texin vähän liikaa haltuun, mutta paineli vaan eteenpäin. Koira siis uudestaan haltuun ja puomille rauhassa suoralta linjalta. Puomi ja A oli hienot, Petekin kommentoi ”hemmetin hyvät kontaktit”

Mentiin myös kokeilumielessä ykkösten rata. Jätin suosiolla kepit väliin ja jatkoin suoraa kuutoshypyltä muurille ja muuten normisti. Heti alkuun vaikea suora, jossa pituus ja rengas. Tex meni ne kuitenkin mallikkaasti. A:lle asti oikein hienosti, mutta putken jälkeen vedätin itse vähän liikaa A:lle ja tuli vahingossa kontaktin läpi. Huomasi itsekin mokan ja palasi kontaktille. Suoran putken jälkeen poispäinkäännös oli vaikea eikä toiminut. Lopun A oli nyt hyvä, tosin ei enää niin nopea. Ja oltiin taas medi luokassa.

Hyvä fiilis jäi;
·         Tex pysyi lähdön hyvin (nousi seisomaan, mutta istui takaisin kun käskin kauempaa), istui hyvin ryhdissä eikä painunut korppikotkaksi. Näytti niin pieneltä ja suloiselta kun istui keskittyneenä ja tärkeänä lähdössä
·         Kisatilanne ei vaikuttanut menoon, ei vieraat koirat, ihmiset eikä ratahenkilöt. Keskittyi hommiin.
·         Puomin ja A:n kontaktit oli hienot (eka radalla) ja muistin itse kehua ja vapauttaa liikkeessä ’yes’ käskyllä. Hyvä Tex ja hyvä minä
·         Meni ihan kovaa
·         Tex oli suloinen, en voinut olla kuin hyvän tuulinen
·         Olisi pitänyt itse ohjata vähän napakammin nuo kohdat missä karkasi
Kaapo meni ykkösten radan sekä 2/3. Radat oli aika kohellusta, mutta otti A:n kontaktit. Lopetti taas kepit kahteen kertaan ennen aikojaan. Korjasin ja alan nyt treenaamaan.