Vihdoinkin pakkanen hieman väistyi ja pääsi pitkästä aikaa Hollolan hallille tokoringin kanssa treenaamaan :) Pidettiinkin kisanomainen treeni;

Kaapolle nousi samaiset ongelmat kuin oikeissakin kisoissa; piippausta ja levottomuutta. Nyt täytyy tehdä kisanomainen tai ainakin paljon pidemmällä palkkausvälillä ja alkaa vaatimaan tekemistä ilman palkkaakin.. en tiedä vaatiiko vinkumisella sitä vai mikä on... Kaikki liikkeet kuitenkin ok läpi ja nouto taisi olla ainut hieno ja "hiljainen" :) Myös kaukkarit oikein nätit.

Loppuun tein vielä ruutua ja ohjattua noutoa, sekä seuraamista häiriössä, kun Maria ja Marko treenaili hallissa samaan aikaan..

Keskiviikkona joulutauon jälkeen P-Haun agitreenit. Kivan haastava rata, joka meni ihan ok paitsi yksi kohta, jota jankattiin monta kertaa eikä meinannut onnistua.. Suht tavallinen takaakierto, josta en saanut Kaapoa hyppäämään mua vasten.. Ja muutenkin omat jalat oli niin jumisen tuntuiset, että liikkuminen tuntui tahmealta ja annoi monessa kohdassa Kaapon valua pitkälle hyppyjen jälkeen.. No innoissan Kaapo teki jaainakin  kepit oli oikein hienot; eteni itsenäisesti loppuun asti vaikka jäin itse taakse ja etenin hieman sivuun putkelle päin :)