Nyt kun collieiden vuoro loppui Renkomäen hallissa, sovittiin Marin kanssa, että nähdään aamupäivällä löytyn kentällä. Aamullapa satoi räntää ja tuuli, niin ulkotreenaus ei olisi ehkä ollut maailman kivointa , joten nähtiinkin Ruuti ja Mari hollolan hallilla. Kaapon kanssa:

Seuraaminen: Suoraa mentäessä oikein hyvä, mutta kun pysähdytään, on Kaapo alkanut jäämään hieman väljäksi.. täytyy alkaa namilla korjaamaan tätä.. Käännöksiä paljon; vasen ok, oikea hieman väljä.. pitää taas mennä vähän taaksepäin ja helpottaa nameilla.. meinaan aina mennä niin kovaa eteenpäin että perusjutut meinaa unohtua hioa tarkakasi.

Eteentuloja ja luoksetulo: Olen nyt ottanut näitä eteentuloja solmunarun kanssa. Nyt sujuukin jo hyvin. Luoksetulossa myös hyvä eteentulo, ei enää pysähdellyt. Toinen luoksetulo vauhtipalkalla.

Kapulan pitoa: Näissä vielä vaan treenataan pitämista. Palkaksi heitän kapulan uudestaan.

Hyppy: Markkeri hypyn takana. OK!

Liikeestä m: Näissä nyt kiinnitän huomiota siihen kun Kaapo pompsahtaa hieman vasemmalle vinoon kun menee maahan. Treenejä seurannut nainen (nimeä en tiedä) antoi vinkkiä, että Kaapo koittaa kovasti pitää kontaktia maahan mennessä, jolloin se kääntyy vinoon. Täytyy siis alkaa palkkaamaan namilla vielä maahan menosta niin että itse olen suorana. Näin sain Kaapon jo paljon suorempaan. 

Ruutu: Lähetyksiä markkerin kanssa ja yksi vauhdikas ruutuun meno kaukaa; jätin lelun ruutuun palkaksi.

Paikalla makuu: Tähän saatiin myös uusi koira Kaapon viereen kun edelinen treenaaja jäi katselemaan ja tuli mukaan paikallaoloon. Kaapo ei kiiinnittänyt uuteen koiraan huomiota, mutta nousi maasta kaksi kertaa.. voivoi... sitten helpotin; jätin namin eteen ja lyhensin matkaa. Nyt pysyi hyvin :) Otettiin erikseen myös käskytyksiä, jotka oli myös tosi vaikeita Kaapolle. Saatiin lopussa onnistumaan; maahan mennään ja maasta noustaan vasta minun käskyllä, eikä liikkeenohjaajan :)

Lassella: Sivulle tuloja, seuraaminen, hyppy, luoksetulo (avo), liikkestä s sekä merkkiä. Kaikki ok, taas Lasse tosi yritteliäällä tuulella :)

 Ruuti ruudussa :)1238924823_img-d41d8cd98f00b204e9800998e