Hollolan hallilla Arjan, Pian, Tiinan ja Reijan kanssa. Kaapolle tosi hyvä ja iloinen treeni. Muutkin kommentoi, että meillä menee tosi hyvin kun ei ole minkäänlaisia suorituspaineita eikä jännitystä. Kaapo toimii aivan eri tavalla ja sen yrittäminen onnistua on kova kun ollaan  molemmat iloisia. Tällaisen fiiliksen kun saisi jokaiseen treenikertaan...

Sivulle tuloja: Taas samaa vanhaa homma. Ilman mitään apuja Kaapo hakee itsenäisesti sivulle. Osa asennoista hieman vinoja/edessä ,mutta en nyt tällä kertaa puuttunut vaan palkkasin kun tuli hienosti itse yrittämään oikeaan paikkaan.

Seuraamista pysähdyksillä:  Nämä ok. Muutaman kerran Kaapo luuli kännöksiksi ja ennakoi, mutta pääosin hyvä.

Kännöksiä: Namilla auttaen muutama kumpaankiin suuntaa.

Kaukkarit: Istu ja maahan, läheltä. Taas pelkällä ääni käskyllä. Huomasin, että vielä Kaapo vaan tuijottaa käsiä ja odottaa apua sieltä, mutta tekeee kuitenkin äänestä molemmat liikkeet kunnolla.

Kapuloiden pitoa: Puukapulalla pari noutoa lelupalkalla. Sitten pitämistä, jossa ei mitään ongelmaa. Pidä käskyn jälkeen kävelen poispäin ja Kaapo seuraa kivasti kapula suussa pureskelematta sitä. Sama toimi metallilla yhtä hyvin.

Merkki: Taasen markkerin avulla. Tosi hyvä. Juoksee iloisesti merkin taakse ja kääntyy kasvot vastakkain ja pysyy vieläpä paikallaan. Tähän aloin Arjan neuvosta menemään itse merkille perään kun olen heittänyt namin, jolloin Kaapolle ei tule mielikuvaa rampata mun ja merkin väliä, vaan mennään aina uudestaan yhdessä alkuun ja sieltä uusi lähetys merkille.

Luoksetulo: Ekalla kerralla palasin palkkaamaan namilla, toisella kerralla kutsuin ja vauhdista pallopalkka. Hyvä kaapo poika!!

Lassella saman jahkaamista, teksisi mieli ottaa sillekin uusia "temppuja" treeneihin niin ei olisi niin yksitoikkoista.
Sivulle tuoja, seuraamista, maahan meno liikkeestä sekä luoksetulo Tiinan käskyttäessä. Kaikki sujui hyvin ja innolla taas Lasse mukana. Lopuksi vielä markkerille lähettämistä. Lassekin on kivasti hoksannut jäädä merkkerin päälle seisomaan. Hyvä myös Lasse!!