Onpas jäänyt taas päivittämättä. Viikko sitten kisattiin Porvoossa kaksi starttia. Tai mä ohjasin myös yhden radan Elinana Koda sheltillä; medi-1 luokassa. Kodalla rata meni ihan OK. Lopetti vaan pujottelun melkein lopussa kesken, joten ne uusiksi ja kun tein sokkarin renkaalle, sain koiran menemään renkaan kehikon välistä. En korjannut, joten HYL. Keppiongelmat jatkui Texin kanssa. Ajoin vähän liian ahtaalle pujottelun alussa, jonne tultiin putkesta, joten kakkosväliinhän se meni… Olin myös jättänyt tutustumisessa yhden esteen välistä, ja kun en paljoa muita seuraillut, niin ohjasinpahan sitten väärän radan. Just. Toka radalla Tex vähän lenteli ja mä ohjasin luokattoman huonosti. Kontaktit oli aika vauhdikkaat ja A:lta jo hyppäsi yli kontaktipinnan. Kepeille loiva avokulma ja taas kakkosväliin, murr. Ei ne siis varmat ole ne kepit ollenkaan. Muutoin ihan jees fiilis. Tex paikkasi kiltisti, kun itse ohjaisin ihan minne sattuu.

Viikolla ei paljoa treenailtu, lenkkeiltiin. Keskiviikkona vähän tokoa Pennalan kentällä. Pääsiäinen meni Lappeenrannassa. Olin vetämässä treenejä perjantaina ja lauantaina Lau:n hallilla, ja kun omat koirat oli mukana hallilla, tein kummallakin molempina päivinä vähän. Texille lähinnä kontaktit ja keppejä. Teki kerran virheen kepeillä, (tokaväliin) joten huomautin vahvasti ja laitoin heti ohjurin, jonka avulla oikeita toistoja pari. Kontaktit oikein mallikkaat näin treeneissä, tietenkin.
 
 
Eilen oli kolme kakkosluokan lähtöä Purinalla. Anne Savioja oli tapansa mukaisesti tehnyt tosi kivoja ratoja. Oli kivasti ohjaamista kokoajan, eikä kuitenkaan kauheita ansaesteitä millään radalla. Ekana hyppis. Sain tosi hyvän asenteen radalle ja meno tuntui jouhevalta. Keskivaiheen valssit vähän pääsi multa levähtämään, jolla koiralle isot kaarteet, mutta muuten siisti rata. Nollia tuli aika paljon. Texin ajalla sijalle 5. joka onneksi oli kuitenkin LUVA. Aikaa kärkeen tuli +1,69s, eli tiheässä oli kärki. Kaarteisiin paloi aikaa – ne oli ihan omat mokat kun olin myöhässä.
 
Toinen rata oli agilityrata. Tähän sain vielä paremman ”agre-asenteen”, kun päätin, että olen tiukka kontakteilla. No en ollut, oli kyllä niin hilkulla olevat kontakti kaikki.. Voi että – nyt on tiukennettava omia vaatimuksia, menee kahden vuoden kontaktitreenit ihan hukkaan. Kovaa mentiin ja päästiin maaliin nollalla, jolla voitto. Viimeiselle radalle myöhästyin lähdöstä omalla vuorollani, ja kun menin kysymään missä vaiheessa voin mennä, niin pääsin heti. En kerennyt yhtään enää miettimään rataa ja päälle jäi vähän häslä-fiilis. Hätiköin heti toisella hypyllä ja vedin Texin hypyn ohi. Olikin hyvä saada virhe, koska nyt huomautin kaikki kontaktit.. Muuten hyvä rata, mutta tuli jokaisen kontaktiesteen läpi, jonka jälkeen pysäytin Texin ja jatkoin vasta siitä rataa.

Nyt siis kaksi LUVA-nollaa kakkosista, ja nuo kisakontaktit otettava mietintämyssyyn. Mutta olen kyllä tyytyväinen omaan fiilikseen. En enää hissutellut vaan mentiin asenteella. Onnea myös Bridalle ja Vuokolle kakkosiin noususta!