Vihdoin alkoi taas P-Haun kurssi joulutauon jälkeen. Tosi kiva päästä ohjattuun ryhmään kun on aina joku keksimässä radanpätkiä ja katsomassa miten sujuu.

Aloitettiin hypyillä ja hyppytekniikalla. Olen pitänyt Kaapolle hyppyjä vasta 40:ssä ja 45:ssa, ja nyt tehtiinkin harjoitus jossa neljä hyppyä peräkkäin ja perässä putki kaarella. Jokainen hyppy oli eri korkeudella (40 - 55) ja korkeuksia ja hyppyjen välimatkoja vaihdeltiin. Näin nähtiin miten koira hyppää ja miten se osaa askeltaa hyppyjen välit. Kaapolla sujui tosi hyvin. Putkeen oli kova vauhti ja saatiin samalla irtoamisharjoitusta. Arto katsoi hypyt ja kommentoi Kaapon tekniikkaa hyväksi, se osaa katsoa että hyppää matalammat hypyt matalammalta ja menee hypyt tarkkaan . Yhtään pudotusta ei tullut vaikka putkeen imu oli melko kova (riskinä tässä on, että koira rynnii kaikki esteet vauhdilla pelkkä putkeen meno mielessa). Lyhyt videopätkä harjoiruksesta TÄÄLLÄ.

Sitten kujakeppejä. Kuja melko tiheällä jo, niin että Kaapo joutuu jo kovasti rytmittämään menoa kepeillä. Otettiin tiukkoja kulmia molemmilta puolilta ja myös jo hypyn takaa. Näihin tositosi tyytyväinen!!

Lopuksi vielä puomia. Tämähän on ollut Kaapolla aika varma niin että se pysähtyy itsenäisesti puomin päätyyn ja odottaa siinä minua palkkaamaan. Nyt tehtiin pentupuomilla ja Arton huomatuksesta täytyy alkaa harjoittelemaan niin, että pääsen myös itse juoksemaan puomin edellä kaapon myös pysähtyessä. Täytyy alkaa treenaamaan myös tätä.

Saa nähdä uskaltaudutaanko mennä jo möllikisoihin Asikkalaan lauantaina.. Lassen kanssa ainakin mennään sinne ykkösiin.