Eilen illalla molempien poikien kanssa P-Haun vanhalla hallilla tokoilemassa. Tai no siellä oli aika hyvä agility rata valmiina niin päätin koittaa Lassen kanssa koko rataa pitkästä aikaa katsoakseni mikä on vauhdin määrä. Lujaahan se meni, tai lassen vauhdin mittakaavassa lujaa. Tekee mieli ilmoittaa se taasen kisoihin.. ehkö katsonkin alkuvuodesta jotain kisoja tästä läheltä.

Kaapon kanssa otettiin sivulle tuloja. Liikun itse pois alta kun se on tulossa sivulle , jolloin Kaapon pitää todella yrittää sitä sivulle tuloa. Hyvin. Seuraavaksi kääntymisiä molempiin suuntiin. Yrtiän jo pikkuhiljaa vähentää ja pian jo luopua namilla avustamista näissä käännöksissä. Näitä melko paljon ja kovat leikit päälle kun onnistui melko hyvin. Seuraamista ihan vaan suorana pätkänä hallin pääatä päähän. Kontakti melko hyvä. Jäävät liikkeet, luoksetulo niiden välissä sekä hyppy, joka nyt sujui taasen ilman ongelmia. lopuksi heitin vielä noutokapulaa sekä metallia. Molemmat tuo tosi hyvin eikä aristele metskua ollenkaan.

Lassen kanssa seuraamista, sivulle tuloja, luoksetulo ja kakeista i-m-i-m sarjaa.

Kaapon kanssa en malttanut olla ottamatta vielä lopuksi pituusestettä, jonka tajusin jääneen täysin kokeilematta. Ei siinä mitään, hyvin meni yli. Sitten lisäsin vielä siihen pussin, joka Kaapon mielestä kiva este..