Nyt kulki Kaapon kanssa treeni. Olin päättänyt, että olen hyvän tuulinen enkä kiukuttele. Ja Samin rata oli meille sopiva, sekin tietty vaikuttaa kun treeni onnistuu, niin ei kiukuta..

Ensin hiottiin paria kohtaa, jonka jälkeen rata nollalla läpi, ja vieläpä ihan kovaa ja siististi. Jäipä hyvä mieli sunnuntain kisoja ajatellen, tämän fiiliksen koitan pitää kisaradallakin. Samin kommentteina oli, että mun täytyy vetää rataa pienellä asenteella, eikä vaan mennä löysästi. Eli pieni agre päälle, mutta ei liikaa – sellainen hyvä agre. Kaapo kääntyi kivasti ja suoran putken jälkeinen takaaleikkaus onnistui nyt hyvin. Rata jokseenkin tällainen:
Tex teki ennen Kaapon ryhmää kujakeppejä. Kulmia enimmikseen. Treenien jälkeen tein ulkokentällä vielä vähän tokoa. Seuraamista pallon kanssa piti koittaa muuallakin kuin vaan kotona olohuoneessa. Toimi myös täällä. Vielä tosin paikka karkaa hieman eteen ja ajoittain vinoon. No nyt palkkasin vaan kontaktin pidosta ja otin erikseen mukaan hihnan, jonka avulla pidin Texin oikeassa kohdassa. Heti parempi. Otettiin myös luoksetuloja, noutoa, sekä liikkeestä maahan ja seiso. Seisominen on vielä vähän valuva , haluan sen napakammaksi – joten tähän treeniä lisättävä.