Olenpas nyt innokas blogi päivittäjä.. Huomaa kun treenit sujuu, niin innoissani kirjoittelen tänne.. Pidempi hiljaisuus voi siis tarkoittaa ei niin kivoja treenejä .

Eilen oli Texin oma treeni Pennalassa. Meni taas kivasti, jäi tosi hyvä mieli. Alla rata (suunnilleen tällainen.. oon huono mittasuhteissa) ja analyysiä, rimat 35 cm:
Kakkoselle niisto. Tex läheni vähän hitaasti mua kohti, kun olin valmiina jo esteen takana käsi ”niistossa”. Toisaalta hyvä, niisto onnistui siististi kun ei rynninyt yhtään, vaan siististi kasasi ennen ponnaamista. Vitosen ja kutosen väliin tein valssin ja kutosen vaan pyöräyttämällä. Eka kerta toimi hyvin. Parilla seuraavalla kerralla sain taas muistutuksen, että mun on oikeesti oltava ohjauksissa ennen Texiä. Jos mennään tuota pyöritystä yhtä aikaa, mun vartalosuuntahan näyttää pyörimisen aikana ihan hirveän monta estettä kohti ja estehakuisena Tex alkaa lukemaan esteitä mihin vartalo näyttää. Eli kunnolla edellä koiraa ja nopeasti vartalo suuntaa kohti seuraavaa estettä. Mukaan olisi vielä pitänyt ottaa vastainen käsi vetämään hypyn yli.. Treeniä treeniä..
Kasille tein ensin pakkovalssin ja takaaleikkausken koiran irrotessa ysi putkeen. Tää oli vähän kökkö – joten koitettiin päällejuoksua – oli radan kannalta paljon sujuvampi. Eka kerran juoksi hypyn ohi. Toinen kerta onnistui ja palkkasin tästä heti päällejuoksun jälkeen.. Tämän jälkeen meni hienosti, ajoitus on vaan ihan hirveän tärkeä. Tex ei jää paljon kyselemään jos ohjaus ei ole oikeassa kohdassa – se valitsee/etenee sitten itse.
Ennen rengasta tein valssin, jotta sain linjattua hyvän lähestymisen viistossa olevalle renkaalle. Eka yrittämällä livahti putkeen keppien sijaan. Otettiin kerran kepit ja tän jälkeen haki ne hyvin renkaalta asti (kepit oli vielä kujalla ja alussa ohjurit).  Kesti myös kepeillä takaaleikkauksen. Kepeiltä 13 putkeen poispäinkäännös. Tätä harkattiin ensin lelun kanssa - Arto heitti lelun maahan kun kääntyi kepeiltä hyvin. Loppuun onnistui hvyin – kun vaan muistin reilun ohjauksen putkeen. Toka kierroksella tein vaan keinua, ekalla tuli jo niin paljon, että riitti meille. keinulle taas toistoja niin, että menin itse päätyyn varmistamaan alastulon. No problemos- hienosti taas päätyyn asti josta suoraan 2on 2off:iin. Hyvä Texter!
Alla keväisiä kuvia lämppälenkiltä ennen treeniä, vihdoin voi ulkoiluttaa myös kameraa kun pakkanen hellittää..