Arton ollessa kotona potemassa mahatautia treenit vetikin tällä kertaa Maikku. Aloitettiin kujakepeillä. Muutama kulma ja niin että alussa ja lopussa oli hyppy. Tosi hyvin meni Kaapolla! Seuraavaksi otettiin pimeetä kulmaa putkeen. Tässä muutamalla muistutuksella ihan hyvin. Harjoiteltiin samalla putkesta kääntymistä tiukalla kulmalla, eli putkesta ei jatketakkaan suoraan vaan käännytään tiukasti taaksepäin. Tämä on kaapolle vielä vähän vaikeaa kun se kuitenkin on melko iso ja pitkä koira. kävin aina putken suulla auttassa lelun kanssa niin saatiin ihan jo ok tiukkoja kulmia.  Tätä täytyy myös meidän treenata paljon, jos jossain hävitään bc:ille niin näissä kulmissa ja tiukoissa mutkissa.. mutta kyllä ne tästä kun vaan harjoitellaan :)

Tehtiin myös pieni rata, jossa mm. takaaleikkaus ja poispäinkäännös. Takaaleikkaukselle tarvittiin vähän apua. Kaapo ei tosiaan irtoa vielä niin hyvin (ellei ole putkea imemässä), joten koitettiin tämä kohta erikseen Maikun kutsuessa Kaapoa. Näin saatiin sitten koko rata onnistumaan kun oltiin tämä kohta harjoiteltu ja suureksi ilokseni poispäinkäännös onnistui ihan super hyvin! Hienoa! Tosi hyvin tuli luokse esteen sivusta eikä edes meinannut karata hypylle omineen!!

Lopuksi tehtiin vielä puomia (pentupuomi). Tosi hyvät ja itsenäiset pysähtymiset kontaktille kun itse jään taakse.

Tehtiin myös tottista aina muiden vuorolla. Kaapo oli tositosi innokas ja yritteliäs. Eikä edes menettänyt "otettaan" vaikka muut treenasi vieressä vauhtijuttuja. Otettiin takapäänkäyttöä joka täälläkertaa ihan superhieno. Kakejen tekniikkaa hiottiin myös; kaikkia siirtymisiä läheltä.  Sivulle tuloissa ei mitään ongelmaa:)

Lassen kanssa tottisteltiin. Seuraaminen alkaa olla jo tosi hyvää. Otettiin myös luoksetulon pysäytyksiä, niin seiso kuin maahankin, eikä Lasse suureksi ilokseni alkanut himmamaan vauhtia ja ennakoimaan, niinkuin on joskus tehnyt. Hyvä Lasse! Olipa taas kiva treenailla kun molemmat pojat  oli tosi hyvän tuulisia ja osaavia:)