Sunnuntaina ajeltiin Pian ja Elinan kanssa Kotkaan näyttäytymään kehässä. Italialainen tuomari ei niin pitänyt Lassesta, tai piti vähän.. Lasse oli avoEH-4. Kiva päivä oli kuitenkin taas ja nyt kun Kaapokin on ollut mukana turistina päätin ilmoittaa senkin Lammin näyttelyyn, joka pidetään heinäkuussa..

Tänään oli tuulessa ja tihkusateessa ringin tokoilut. Tein Kaapolla seuraamiskuvion, jonka Reija käskytti. Olikin mukavan vaikea ja haastava seuraaminen. Paikalla kääntyminen ja käännökset hitaassa kävelyssä sekä juoksussa. Kaapon seuraaminen tosi hyvä. Vasemman käännökset tosi skarpit ja oli oikein hyvän tuntuinen :)

Sitten s ja m liikkeestä käskytettynä. Ihan ok. Vaikeana oli jostain syystä seison sivulle tulo, josta Kaapo meni istumaan jo liikkurin käskystä. Tähän tarvittiin toistoja muutama ennenkuin saatiin onnistumaan. Luoksetulo, hyvin mutta edestä sivulle tulo jäi vinoon. Muistutukseksi siis, että tarvisi treenata tätä osaa erikseen. Ohjattu nouto (vasen). Jätin Kaapon merkille ja vein itse kapulan. Tosi hyvin lähti sivuun ja toi vauhdikkaasti. Vaihto palloon. Noutoon, ja pääasiassa sen luovuttamiseen saatiin Markolta vinkkejä. Täytyypi nyt alkaa tosiaan treenailemaan tätä paljon. Loppuun vielä hyppy käskytettynä, oikein hienosti. Vimpaksi paikalla makuu ryhmässä, tämä hyvin :)

Tehtiin Pian kanssa treenien jälkeen halliin pieni neljän hypyn harjoitus ja otin Edillä vähän kiemuroita esteillä. Tosi kivasti meni :) Edi kääntyy tosi napakasti ja on innoissaan. Samat pikku kiemurat myös Lassellla ja Kaapolla.