Aamulenkille taas Pennalan maastoihin..  ja siinä samalla hallilla Kaapon kanssa keppejä.. Viritin taas johteet suoriin keppeihin jättäen pari keppiä tyhjäksi ja Kaapo osasi ne edelleen. Otettiin nyt toiselta puoleltakin, joka ok ja koitettiin jopa yhden esteen takaa :) Hyvin menee.. Napsasin lopuksi yhden johteen vielä pois , eikä vaikuttanut tekemiseen :) Otettiin samalla reissulla vielä kontaktiesteet jotka meni hyvin. Keinuakin jo yhden hypyn takaa.. :)

Iltapäivällä nähtiin Pian kanssa Hollolan hallilla. Tarkoituksena oli koittaa miten Pian Edi-collie menisi agilityä mun kanssa. Jospa menisin Edin kanssa kisailemaan ja ties mitä tavoittelemaan :) Meni kyllä ihan vitsin hyvin ottaen huomioon Edin piiitkän tauon agissa ja molempien kokemattomuus vieraan ohjaajan ja koiran kanssa. Saatiin ihan hyviä pätkiä, nyt kunhan vielä vaan harkkaillaan vaan ratoja ja ja ohjaustekniikoita niin tullaan tutuiksi toistemme kanssa. Mutta hyvin oli Edi mun mukana vaikka ensin kantoi vaan lelupalkkaa "mammalle" ; lopuksi Edi vaan tuijotteli että mitä tehdään yhdessä seuraavaksi :) Edillä on tosi tiukat käännökset ja muutenkin ihan sukkela koira :)

Lassen kanssa otettiin kentällä taas avo luokka kisanomaisena tarkoituksena palkata joka toisen liikkeen jälkeen.. Alkoi kyllä olla Lassella vire ihan kadoksissa.. on liikaa kaksi päivää putkeen ilman tavallista "nakki joka toinen sekunti" treeniä.. 

Kaapon kanssa paikallamakuuta oikein olan takaa. Alvinin kanssa yhdessä kolme kertaa 2,5 min ja ihan hyvin meni. Ekalla käänti lonkalle, mutta loput meni hyvin. Pysyi paikallaan, joka hyvä:) Sitten seuraamista hihnassa ja ilman käskytettynä, liikkestä m, kapulan pitoa, luoksetuloja sekä ruutu. Oilpa ihana ilma ja todella lämmintä :)